2/5 Orange box crash

Discussion in 'Windows, Linux & Others on the Mac' started by cabac, Mar 2, 2009.

  1. cabac macrumors newbie

    Joined:
    Mar 2, 2009
    #1
    Hello

    I have buy Valve's Orange box. I am able to run all the Half-Life 2 Games (Half-Life 2, Half-life 2 episode 1, Half-Life 2 episode 2, Half-Life 2 Lost Cost).
    But, when I want to play Portal, When the portals open in the test chamber, CRASH, and when I play Team Fortress 2, I am able to connect to server, but when I am going to choose my charater, CRASH, and when I try to create a server, at the last line of the loading, CRASH.

    Boot Camp 2.1
    DirectX 10
    Windows Vista Ultimate
    Intel Core 2 CPU
    T7400
    2.16GHz
    992 MB ram
    32 bit
    SigmaTel Audio driver

    Please, help me
     
  2. mateus macrumors member

    mateus

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Location:
    UK
    #2
    What GPU are you running?

    Unlike HL2, I think Portal requires hardware certain requirements from your video card. e.g. I couldn't run Portal on my Dell laptop but it ran HL2 fine (Portal would error after loading).

    Or it might be a Vista problem.

    (btw, I think you mean DirectX 10 not ActiveX 10).
     
  3. VPrime macrumors 68000

    VPrime

    Joined:
    Dec 19, 2008
    Location:
    London Ontario
    #3
    Does it crash with an error?
    If not go to control panel>Administrative tools>Event viewer.

    Also, what are your graphic settings in game? try starting with lowest and work your way up.
     
  4. cabac thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 2, 2009
    #4
    I tried to play TF2 in 4:3, 640x480, in fullscreen and the crash is at the same place, but I don't tried with portal

    Thank
     
  5. cabac thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 2, 2009
  6. MVApple macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 18, 2008
    #6
    Well I'm on a Unibody MBP and I can tell you that the software update for the multi-touch trackpad screwed EVERYTHING up. After I installed it TF2 would crash every 5 minutes. I did a system restore and like magic everything worked again.

    I started a thread on this a while ago and several people experienced the same problems. It may be completely unrelated to your problem but its possible it is.
     

Share This Page