2 Issues after latest Firmware Update..

Discussion in 'iMac' started by Senor360, Jul 14, 2008.

  1. Senor360 macrumors regular

    Senor360

    Joined:
    Nov 20, 2007
    #1
    Ok.. the first issue isn't really one, but it's annoying that it's not working like it used to. I have a Logitech mouse with 2 buttons on the left hand side. The 'back' buton I assigned to bring up Spaces, and the 'front' button would show all running applications on the screen. I would love using that because if I'm copying files/folders between stuff a simple tap of the button would let me move more easily. Now, nothing happens. When I hit the button the current app brightens, the background dims a bit, but it doesn't show all the apps that are running on the desktop. Any clues/ideas?

    The second thing was a little more scary, and had me flashing back to my windows days. I was in the middle of playing World of Warcraft and burning a DVD. When the DVD ejected, I get this message on the screen and couldn't do anything else after that until I rebooted. This happen to anybody else?
     

    Attached Files:

  2. idyll macrumors 6502

    Joined:
    Jun 5, 2007
    #2
    Not sure about your second issue, but as for the first one have you tried SteerMouse? I have a Logitech mouse too and what I do is I assign buttons to be different keys in SteerMouse (IE front button - F3) and then make sure that Expose / show all windows is F3 as well.
     
  3. Senor360 thread starter macrumors regular

    Senor360

    Joined:
    Nov 20, 2007
    #3
    Well..

    I figured out my first 'problem'. Seems the settings for my MX Revolution mouse got goofed somehow. The forward button was bringing up ALL APPLICATIONS, instead of ALL WINDOWS. Got it sorted it out now.

    Second problem hasn't occurred since then, but is more worrisome. :confused:
     

Share This Page