2 small leo issues I can't seem to find the fix for

Discussion in 'macOS' started by one1, Jan 10, 2008.

  1. one1 macrumors 65816

    Joined:
    Jun 17, 2007
    Location:
    Chattanooga, TN
    #1
    #1- I get the little thinking wheel by the send items when I am sending mail, but I do not get it by the inbox when I am using the "get mail" option. I have no visual confirmation it is sending/receiving like I had on the previous mail app. How do I fix it to where I have visual confirmation?

    #2- how do I make trash empty without confirmation?

    I found it easy to fix these in Tiger, but can't find any switches for them in LEO.
     
  2. tefleming macrumors 6502

    Joined:
    Oct 13, 2006
    Location:
    ATL
    #2
    In Finder, go to Finder on the menu bar, then Preferences.

    Click Advanced. Uncheck "show warning before emptying the Trash"
     
  3. one1 thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Jun 17, 2007
    Location:
    Chattanooga, TN
    #3
    Perfect, thank you :)

    Now I gotta figure this mail thing out (and why adobe photoshop won't open and says process terminated and didn't recover).
     
  4. hanschien macrumors 6502

    hanschien

    Joined:
    Oct 2, 2006
    Location:
    Houston, TX
    #4
    Mail Activity
     

    Attached Files:

  5. one1 thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Jun 17, 2007
    Location:
    Chattanooga, TN
    #5
    thank you, but it does not show anything about send/receive.

    I am at least hoping for the little progress wheel by the inbox like in the previous version.
     
  6. one1 thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Jun 17, 2007
    Location:
    Chattanooga, TN
    #6
    any other tries at the send/receive issue? This is really one of my biggest peeves is being able to see it since i don't have my sound on most of the time to hear the boink. They show it o the send side when mail is sent I see it by sent items, but not under receive by the inbox. Weird as that is.
     
  7. Batt macrumors 65816

    Batt

    Joined:
    Dec 17, 2007
    Location:
    Syracuse, NY
    #7
    Hmmm . . . I'm on Leopard, and I always get the spinny thing. And I don't see anywhere in prefs to turn it on or off. This doesn't help you, of course, but it kind of mystifies me.
     
  8. one1 thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Jun 17, 2007
    Location:
    Chattanooga, TN

Share This Page