20" iMac XT2400 128MB Text red instead of blue. Fix?

Discussion in 'iMac' started by Passive101, Dec 5, 2008.

  1. Passive101 macrumors regular

    Joined:
    Dec 5, 2008
    #1
    Does Apple have new drivers for this issue in windows XP running through bootcamp?

    I did a google search and found many other posts about this issue as well and it appears to be a driver issue.

    When I'm in windows I run games mainly, but I also surf the web etc and do normal browsing as well.


    Are there better drivers out there that have better performance then the apple bootcamp ones? I have run the apple updater and have the most recent drivers for everything.
     
  2. wrldwzrd89 macrumors G5

    wrldwzrd89

    Joined:
    Jun 6, 2003
    Location:
    Solon, OH
    #2
    Did you install the 2.1 Boot Camp update for your version of Windows? There's one for Windows XP, one for 32-bit Vista, and one for 64-bit Vista.
     
  3. Passive101 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Dec 5, 2008
  4. wrldwzrd89 macrumors G5

    wrldwzrd89

    Joined:
    Jun 6, 2003
    Location:
    Solon, OH
    #4
    This sounds like a graphics card driver bug. You could try updating your Windows driver to the latest one from ATI for your particular card - this should work, and might fix the problem you're having.
     
  5. Passive101 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Dec 5, 2008
    #5
    Are normal windows drivers better then the apple ones? I'm sure their updated more often, but I'm looking for performance :D
     
  6. wrldwzrd89 macrumors G5

    wrldwzrd89

    Joined:
    Jun 6, 2003
    Location:
    Solon, OH
    #6
    I wouldn't say they are better or worse. Just updated more frequently, as you said.
     
  7. armoguy94 macrumors 6502

    Joined:
    Nov 9, 2007
    #7
    Bump............ same issue here. Shadows in text on title bars show up red, along with some links in FireFox when I search google, and the red shadow on the big "welcome" text when you log into your account. 20" imac.. ati radeon 2400 HD graphics card, running XP Pro sp3
     

Share This Page