2009 mac mini sound problem

Discussion in 'Mac mini' started by vista.john, Oct 12, 2009.

  1. vista.john macrumors regular

    Joined:
    Oct 24, 2008
    #1
    My four-month old 2009 mac mini lost its sound recently. No start up chime, the audio hardware wasn't able to be detected by OS, both in snow leopard and in windows. Sent it to a local apple store on Oct 1st. Was told to be an easy fix...

    Now it has been 12 days, they just replaced the audio board and it didn't fix the problem. They just ordered the whole logic board...

    It looks these guys have no idea what they are dealing with judging from talking to them...

    Anybody has similar problem or has experience on this issue. Please advice. Thanks in advance...
     
  2. anjonone macrumors newbie

    Joined:
    Oct 20, 2009
    Location:
    alexandria
    #2
    I have the same problem which I discovered after a 'clean install' yesterday and I hope you will share the outcome of your repair experience with me.
    But I think if it's beyond my own ability to fix my unit, cost's more important than iTunes just now so Good Luck with your repair, VJ...jtw
     
  3. Cave Man macrumors 604

    Cave Man

    #3
    My prev-gen Mini did this a couple of times. A PRAM reset resolved it.
     
  4. anjonone macrumors newbie

    Joined:
    Oct 20, 2009
    Location:
    alexandria
    #4
    anjonone

    ...How do I do a PRAM reset, MAN?
     
  5. DewGuy1999 macrumors 68040

    DewGuy1999

    Joined:
    Jan 25, 2009

Share This Page