2011 MBP 15" Crucial M4 256GB AS SSD BenchmarK Result

Discussion in 'MacBook Pro' started by kevinpong, Jul 29, 2011.

  1. kevinpong macrumors newbie

    Joined:
    Dec 16, 2010
    #1
    I'm so confused. if there is any one get the slow result like mine?
    What is wrong with the first line:(PCIIDE-BAD)
    I had reinstalled my mbp lion and reinstall win7 twice. it still couldnt fix it
    In my os x lion system, I used novabench, the result is:1220
    very very fast.

    I had installed win 7 x64 ultimate.

    I have had found many people say that to change the BIOS into AHCI mode
    it would makes a huge difference in turns of performance. I also tried many ways and still couldnt figured out how to get into my mbp2011 version into
    win7's BIOS or how to CHANGE it into AHCI mode.

    Anybody would help me here. thank you :(:(:(

    peace!:apple:
     

    Attached Files:

  2. Erasmus macrumors 68030

    Erasmus

    Joined:
    Jun 22, 2006
    Location:
    Hiding from Omnius in Australia
    #2
    Apple don't use BIOS, they use EFI. Hence, if "many people" are referring to non-Apple machines, then it's not relevant to your computer.

    S, if the SSD works, and is "very very fast", what does it matter if some random benchmarking tool reports a problem that might not even be real?
     
  3. kevinpong thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 16, 2010
    #3
    what is the real transfer rate you have in your bootcamp windows system? I dragged stuff into my windows 7 by using external hhd. it only upto 70mb/s. so slow isnt it?
     
  4. Erasmus macrumors 68030

    Erasmus

    Joined:
    Jun 22, 2006
    Location:
    Hiding from Omnius in Australia
    #4
    No... Then it's limited by your external HDD connection...
     

Share This Page