2g pwnd to 2.0 - Google Maps doesn't know..

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by tungstentim, Jul 22, 2008.

  1. tungstentim macrumors regular

    tungstentim

    Joined:
    Dec 1, 2007
    #1
    Hi,
    I've pwnd' my 2g iphone to 2.0 and it works a treat. The only trouble I have have is that google maps can't find me. on 1.14 it worked ok. Now nothing.

    Any ideas?

    TT
     
  2. cmclaughlan macrumors member

    Joined:
    Sep 13, 2007
    #2
    Did you possibly tell Google Maps to "Not Allow" it to use location services ?

    Also make sure Setting -> General -> Location Services is set to ON.

    Does Urbanspoon work ?(I love that app)

    Colin
     
  3. Ninja Dom macrumors 6502

    Ninja Dom

    Joined:
    Feb 12, 2007
    #3
    Same for me.

    I was using 1.1.3 unlocked all the way until this weekend. 1.1.3 was unlocked with ZiPhone 1.1 back in February and Google Maps worked fantastic. Locate Me feature worked on both WiFi and over the cellular network.

    Now I'm on 2.0 unlocked with Pwnage 2.0. Google Maps now only locates me when using WiFi but not using the cellular network.
     
  4. tungstentim thread starter macrumors regular

    tungstentim

    Joined:
    Dec 1, 2007
    #4
    Thanks Colin for the suggestion but I did allow the maps to find me and urbanspoon doesn't see me either.

    Ninja and I seem to have the curse of the ziphone. I updated from 1.13 to 1.14 with ziphone.

    Does anyone know of any hacks we can use to fix this?
     
  5. yehudah72 macrumors regular

    yehudah72

    Joined:
    May 4, 2008
    #5



    any ideas? i emailed iPhone Dev Team, but i haven't gotten a response... red the following; i posted it
    http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=528815

    and i forgot to mention that i must put the volume up on my BlueTooth every call i make/receive; i didn't need to do that last week.... and i was still running an unlocked iPhone with the oldest firmware 1.0.2..... yes 1.0.2 LOL :)
     
  6. entwife macrumors regular

    Joined:
    Feb 17, 2008
    #6
    its a 2.0 bug, i have legit o2 and since 2.0 locate me stop working. it doesnt effect everyone but is a relatively common bug.

    so dont worry bout it

    2.0.1 should sort it i guess
     
  7. auggie2k macrumors member

    auggie2k

    Joined:
    May 16, 2008
    Location:
    Ireland
    #7
    It only ever worked randomly for me regardless of FW, and with certain routers.
     
  8. tungstentim thread starter macrumors regular

    tungstentim

    Joined:
    Dec 1, 2007
    #8
    thanks for your responses. I'll have to wait for the next u/g from apple then.
     
  9. benflick macrumors 68020

    benflick

    Joined:
    Jul 11, 2008
    Location:
    Cincinnati, Ohio
    #9
    how did you unlock 2.0? i thought pwnage 2.0 didn't come out yet
     
  10. illidian macrumors 6502

    Joined:
    Mar 27, 2008
    Location:
    Cincinnati, OH
    #10
  11. benflick macrumors 68020

    benflick

    Joined:
    Jul 11, 2008
    Location:
    Cincinnati, Ohio
    #11
    i have an unlocked 2.0 and locate me sucks! with 1.1.4 the blue circle was right around my house- perfect. now it practically circles all of cincinnati thanks for telling me what city i'm in. BTW i use wi-fi with a great fast connection
     
  12. tungstentim thread starter macrumors regular

    tungstentim

    Joined:
    Dec 1, 2007
    #12
    Just to give you an update. i've been away on holiday / vacation and Google maps works okish away from my home location.

    Cornwall and anywhere in that area seemed to work for me, not completley accurate but atleast it worked.

    When I got home I was back to the same situation with Google maps not being able to find me. Oh well roll on 2.1 firmware are neither 2.01 or 2.02 made any differences.
     

Share This Page