3.0 on unlocked 2g...What do you need to do?

Discussion in 'iPhone' started by GetAudiHere, Jun 22, 2009.

  1. GetAudiHere macrumors regular

    Joined:
    Aug 21, 2008
    #1
    What do I need to do to upgrade to the 3.0 software on my 2g jb/unlocked iphone and keep it jb/unlocked? Thanks
     
  2. rgarjr macrumors 603

    rgarjr

    Joined:
    Apr 2, 2009
    Location:
    Southern Cal
    #2
    Bro what u need is to download a couple of files. I have a 2G iphone that was running 2.2.1 and now I'm at 3.0 unlocked/jb using T-mobile as my carrier.
     
  3. NYR99 macrumors 6502a

    Joined:
    Dec 30, 2007
    #3
    Visit ModMyI.com. They have guides. I upgraded my sisters 2G 2.2.1 to 3.0 no problem.
     
  4. instaxgirl macrumors 65816

    instaxgirl

    Joined:
    Mar 11, 2009
    Location:
    Edinburgh, UK
    #4
    Or google iClarified tutorials.

    They're pretty awesome, step by step instructions and links to all the files you need.
     
  5. stabile007 macrumors member

    Joined:
    Feb 21, 2009
    Location:
    Philadelphia, PA
    #5
    I used the DevTeam site to unlock mine. Used their tool created a iPhone backup image and then I put my iPhone into the Rescue Mode and held the Alt key (Using a mac) while clicking the restore button which let me select my file I created and after it restores I had an unlocked iPhone 2G running 3.0
     
  6. mdwsta4 macrumors 65816

    Joined:
    Jul 23, 2007
    #6
  7. jeffmgr macrumors newbie

    Joined:
    Jan 3, 2008
    #7
    JB 2g phone

    Ok, so I've successfully used reds0w to both jailbreak and unlock my 2 G phone...everything seems to be working great...

    my question, so if I now want to use another carrier, how do i go about setting that up? I'm not looking to leave AT&T yet, but if I go out of the country what is the process as well.

    thanks.
     
  8. NYR99 macrumors 6502a

    Joined:
    Dec 30, 2007
    #8
    Incert paper clip ( or the fancy sim ejector tool) slide out tray, insert sik, replace tray. I think that's it.

    In order to get Internet working with T-Mobile, you have to change the APN setting to wap.voicestream.com
     

Share This Page