3.1 On My 3GS Killed iPod App...

Discussion in 'iPhone' started by sidebox, Jul 1, 2009.

  1. sidebox macrumors member

    sidebox

    Joined:
    May 4, 2009
    #1
    So I installed 3.1 earlier today and have not been able to listen to music since.

    [​IMG]

    A blank screen pops up for 5 seconds and then the home screen returns. I have reset and reinstalled as well. Anyone else running into this bug?
     
  2. why so serious macrumors newbie

    Joined:
    Jan 9, 2009
    #2
    I had this happen on my iPod touch with 3.1. A restore fixed it
     
  3. cmaier macrumors G3

    Joined:
    Jul 25, 2007
    Location:
    California
    #3
    Usually resynching with your itunes music library solves this.
     
  4. Chundles macrumors G4

    Chundles

    Joined:
    Jul 4, 2005
    #4
    Are you a developer? If so, report the bug. If not, IT'S BETA SOFTWARE, it will have some big bugs. The official release will not have the problem of killing the iPod app.
     
  5. -aggie- macrumors P6

    -aggie-

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Location:
    Where bunnies are welcome.
    #5
    THIS IS NOT A BUG. There's already an erroneous thread on this. He just needs to resync with itunes.
     
  6. fireshot91 macrumors 601

    fireshot91

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Location:
    Northern VA
  7. jmccullough108 macrumors 6502a

    jmccullough108

    Joined:
    Nov 2, 2008
    Location:
    St. Louis, MO
    #7
    This happened to me, what I did to fix it was go into ipod setting, take off the eq and shake to shuffle. Hard reset (hold home and power until apple logo comes back up), then plug into itunes, let it sync, and then it worked for me.

    My phone said i had like 6gb of audio, but no songs, lol... all fixed now.
     
  8. Chundles macrumors G4

    Chundles

    Joined:
    Jul 4, 2005
    #8
    Well then... that's a bug.
     
  9. -aggie- macrumors P6

    -aggie-

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Location:
    Where bunnies are welcome.
    #9
    Hey, I'm just repeating what the developer said (flamed) to the guy who wasn't a developer and had dled the 3.1. ;)
     
  10. sidebox thread starter macrumors member

    sidebox

    Joined:
    May 4, 2009
    #10
    Yep, I am a developer. already submitted the bug and did a resync. the 2nd time I reinstalled 3.1 it corrected the problem... so the solution is 2 reinstalls apparently
     
  11. -aggie- macrumors P6

    -aggie-

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Location:
    Where bunnies are welcome.
    #11
    I'm talking about a developer in the other thread, just to be clear.
     

Share This Page