30" Apple Cinema Display on PC?

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by Enderwiggin1, Jun 30, 2011.

  1. Enderwiggin1 macrumors newbie

    Joined:
    Jun 30, 2011
    #1
    Does anybody know if a PC will run a 30" Apple display? My MBP discreet will drive the display no problem but when I hook it up to a PC with a DVI output, I cannot get it to work? Any suggestions would be appreciated. :)
     
  2. simsaladimbamba

    Joined:
    Nov 28, 2010
    Location:
    located
    #2
    What GPU do you have in your Windows computer (if that is what PC stands for)?
     
  3. Lagmonster macrumors 6502

    Joined:
    Sep 22, 2007
    #3
    I believe it requires a dual-link capable card?
     
  4. Enderwiggin1 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 30, 2011
    #4
    Its just a HP Business Desktop DC5100 with a Nvidia GEForce 8400GS graphics card. DVI-I output. Am I right in saying that single link DVI will not drive the screen?
     
  5. simsaladimbamba

    Joined:
    Nov 28, 2010
    Location:
    located
    #5
    Yep, as you need a Dual Link DVI to get 2560 x 1600 pixels onto a 30" display.
     
  6. Enderwiggin1 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 30, 2011
    #6
    Thanks for help - will try get new graphics card and let you know! :D
     
  7. Enderwiggin1 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 30, 2011
    #7
    Nope nothing is working now - even with my mbp connected to it. Definitely getting power and my mbp is detecting it but no life on screen. It should turn on when I power up my machine yeah?
     

Share This Page