3G Network Down this AM

Discussion in 'iPhone' started by d21mike, Mar 26, 2009.

  1. d21mike macrumors 68040

    d21mike

    Joined:
    Jul 11, 2007
    Location:
    Torrance, CA
    #1
    The 3G Network was down this AM but it did not auto switch to the older 2G Network. You had to DISABLE 3G to use your phone. This was confirmed by AT&T.

    So, if you have no service you may want to try disabling 3G.
     
  2. DPA macrumors 65816

    DPA

    #2
    Was the whole network down or just an area?

    David
     
  3. renewed macrumors 68040

    renewed

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Location:
    Bemalte Blumen duften nicht.
    #3
    Not sure here but I am in Houston,Texas and have been on EDGE all day. I always have 3G coverage well assuming it is up and going :p
     
  4. d21mike thread starter macrumors 68040

    d21mike

    Joined:
    Jul 11, 2007
    Location:
    Torrance, CA
    #4
    Can't really say. Several of us had no signal so we called AT&T and they said they had a network problem and to switch off 3G.

    We are in Torrance, California.
     
  5. DPA macrumors 65816

    DPA

    #5
    I'm in a Chicagoland city and didn't notice anything but I wasn't on my iPhone much this morning so I am not sure if it was down here.

    David
     
  6. eg2007 macrumors 6502

    Joined:
    May 23, 2007
    #6
    Problems all morning and this afternoon here in Los Angeles. Turned off 3G and it helped.
     
  7. jmccullough108 macrumors 6502a

    jmccullough108

    Joined:
    Nov 2, 2008
    Location:
    St. Louis, MO
  8. cjm3113 macrumors 6502

    Joined:
    Nov 30, 2008
  9. Demosthenes427 macrumors regular

    Joined:
    Aug 23, 2007

Share This Page