3g on ipod touch

Discussion in 'iPod touch' started by Grant1210, Sep 18, 2011.

  1. Grant1210 macrumors member

    Joined:
    Jul 7, 2011
    #1
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPod; U; CPU iPhone OS 4_3_3 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/533.17.9 (KHTML, like Gecko) Version/5.0.2 Mobile/8J2 Safari/6533.18.5)

    Yes it is true i went on virgin mobiles website and they made a product were u can use 3g on the ipod touch ... It goes at bottom of the ipod just go to there website (usa) thanks for reading this
     
  2. kbfr08 macrumors 6502

    Joined:
    Mar 16, 2007
    #2
    That's true, but you have to use the ZTE Peel before you can use the ipod on 3g ;)
     
  3. Grant1210 thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 7, 2011
    #3
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPod; U; CPU iPhone OS 4_3_3 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/533.17.9 (KHTML, like Gecko) Version/5.0.2 Mobile/8J2 Safari/6533.18.5)

    What is that???
     
  4. Grant1210 thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 7, 2011
  5. Johnnyboy711 macrumors member

    Joined:
    Sep 24, 2011
    #6
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPod; U; CPU iPhone OS 4_2_1 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/533.17.9 (KHTML, like Gecko) Mobile/8C148)

    Does this device work on the fourth generation? I think it should but in the description it says iTouch 2g and 3g. It should come with a built in battery so it doesnt drain the battery too much, verizon has a better plan dor 20 bucks
     
  6. sracer macrumors 604

    sracer

    Joined:
    Apr 9, 2010
    Location:
    in exile
    #7
    It won't work with a 4G because the shape is different. You'd need a Peel specifically designed for the 4G.
     
  7. Johnnyboy711 macrumors member

    Joined:
    Sep 24, 2011
    #8
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPod; U; CPU iPhone OS 4_2_1 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/533.17.9 (KHTML, like Gecko) Mobile/8C148)

    Dont raise your voice to me! Hehe, thanks
     
  8. Johnnyboy711 macrumors member

    Joined:
    Sep 24, 2011
    #9
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPod; U; CPU iPhone OS 4_2_1 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/533.17.9 (KHTML, like Gecko) Mobile/8C148)

    Dont raise your voice to me!
     
  9. Grant1210 thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 7, 2011
    #10
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPod; U; CPU iPhone OS 4_3_3 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/533.17.9 (KHTML, like Gecko) Version/5.0.2 Mobile/8J2 Safari/6533.18.5)

    Guys cmon i was just wondering if anyone heard of this btw they r going to make a new one but no deigns have been released
     
  10. B777Forevar macrumors 6502a

    B777Forevar

    Joined:
    Jul 25, 2011
    Location:
    Chicago, IL
    #11
    iPod touch with 3G = iPhone

    I doubt Apple will ever release a iPod touch with 3G capabilities.
     
  11. skiltrip macrumors 68030

    Joined:
    May 6, 2010
    Location:
    New York
    #12
    Never. This is silly. A 3G capable iPod just cuts way into the iPhone's market. It's just not sensible.
     
  12. Grant1210 thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 7, 2011
    #13
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPod; U; CPU iPhone OS 4_3_3 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/533.17.9 (KHTML, like Gecko) Version/5.0.2 Mobile/8J2 Safari/6533.18.5)

    I was just talking about the virgin mobile design not the next ipod touch o my lanta
     
  13. Invincibilizer macrumors 6502a

    Invincibilizer

    Joined:
    Aug 18, 2011
    #14
    99% certain 5g iPod touch will not have 3G , similar to what others have said 3G on ipod touch is too similar to the iPhone.
     

Share This Page