3g on ipod touch

Discussion in 'iPod touch' started by Grant1210, Sep 18, 2011.

  1. Grant1210 macrumors member

    Joined:
    Jul 7, 2011
    #1
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPod; U; CPU iPhone OS 4_3_3 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/533.17.9 (KHTML, like Gecko) Version/5.0.2 Mobile/8J2 Safari/6533.18.5)

    Yes it is true i went on virgin mobiles website and they made a product were u can use 3g on the ipod touch ... It goes at bottom of the ipod just go to there website (usa) thanks for reading this
     
  2. kbfr08 macrumors 6502

    kbfr08

    Joined:
    Mar 16, 2007
    #2
    That's true, but you have to use the ZTE Peel before you can use the ipod on 3g ;)
     
  3. Grant1210 thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 7, 2011
    #3
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPod; U; CPU iPhone OS 4_3_3 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/533.17.9 (KHTML, like Gecko) Version/5.0.2 Mobile/8J2 Safari/6533.18.5)

    What is that???
     
  4. Grant1210 thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 7, 2011
  5. Johnnyboy711 macrumors member

    Joined:
    Sep 24, 2011
    #6
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPod; U; CPU iPhone OS 4_2_1 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/533.17.9 (KHTML, like Gecko) Mobile/8C148)

    Does this device work on the fourth generation? I think it should but in the description it says iTouch 2g and 3g. It should come with a built in battery so it doesnt drain the battery too much, verizon has a better plan dor 20 bucks
     
  6. sracer macrumors 603

    sracer

    Joined:
    Apr 9, 2010
    Location:
    Land of Bongos and Beatniks
    #7
    It won't work with a 4G because the shape is different. You'd need a Peel specifically designed for the 4G.
     
  7. Johnnyboy711 macrumors member

    Joined:
    Sep 24, 2011
    #8
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPod; U; CPU iPhone OS 4_2_1 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/533.17.9 (KHTML, like Gecko) Mobile/8C148)

    Dont raise your voice to me! Hehe, thanks
     
  8. Johnnyboy711 macrumors member

    Joined:
    Sep 24, 2011
    #9
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPod; U; CPU iPhone OS 4_2_1 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/533.17.9 (KHTML, like Gecko) Mobile/8C148)

    Dont raise your voice to me!
     
  9. Grant1210 thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 7, 2011
    #10
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPod; U; CPU iPhone OS 4_3_3 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/533.17.9 (KHTML, like Gecko) Version/5.0.2 Mobile/8J2 Safari/6533.18.5)

    Guys cmon i was just wondering if anyone heard of this btw they r going to make a new one but no deigns have been released
     
  10. B777Forevar macrumors 6502a

    B777Forevar

    Joined:
    Jul 25, 2011
    Location:
    Chicago, IL
    #11
    iPod touch with 3G = iPhone

    I doubt Apple will ever release a iPod touch with 3G capabilities.
     
  11. skiltrip macrumors 68030

    Joined:
    May 6, 2010
    Location:
    New York
    #12
    Never. This is silly. A 3G capable iPod just cuts way into the iPhone's market. It's just not sensible.
     
  12. Grant1210 thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 7, 2011
    #13
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPod; U; CPU iPhone OS 4_3_3 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/533.17.9 (KHTML, like Gecko) Version/5.0.2 Mobile/8J2 Safari/6533.18.5)

    I was just talking about the virgin mobile design not the next ipod touch o my lanta
     
  13. Invincibilizer macrumors 6502a

    Invincibilizer

    Joined:
    Aug 18, 2011
    #14
    99% certain 5g iPod touch will not have 3G , similar to what others have said 3G on ipod touch is too similar to the iPhone.
     

Share This Page