3GS failed to restore via redsnow

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by puma9251, Feb 23, 2015.

  1. puma9251 macrumors newbie

    Joined:
    Feb 23, 2015
    #1
  2. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
  3. puma9251 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 23, 2015
    #3
    -ruiop
    I cant, it gives me error 1600, and i've tried so many times to fix the hosts file but with no luck. It gives 1600 with tinyumbrella and 3914 without it.
    I've tried the hosts file metoth,but doesnt work.
     
  4. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #4
    Sounds like it has a hardware issue.
    Try dfu restore on another computer. If still doesn't then get it repaired.
     
  5. puma9251 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 23, 2015
    #5
    I have fixed it already. My mistake was that i had to schoose IPSW manually instead of letting iTunes downloading it automatically by itself. I have no idea where is the difference between mine 6.1.6 and the iOS that itunes had downloaded (it says its 6.1.6 too), bu the problem is gone.
     
  6. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #6
    Good, next time let itunes download the restore file instead.
    You'll be 100% it will be the correct one for that device.
     

Share This Page