3GS Will Not Upload To Youtube Anymore

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by AntJon82, Aug 22, 2009.

  1. AntJon82 macrumors member

    AntJon82

    Joined:
    Feb 3, 2009
    Location:
    NYC
    #1
    my phone for some reason will not upload to youtube no longer everytime the vid is about 2 finish n publish it say cant NOT PUBLISH n i tried them on 1 min clips or lower SOO WHAT CAN I DO??? I HAVE MASTER REST N RESTORED THE PHONE OVER 8 TIMES THE WEEK OF THE AUGUST 18 EVEN APPLE LOOKED AT MY PHONE AND INSPECTED IT AND SAID NOTHINGS WRONG WITH IT OTHER THEN LOSING MY 3G SIGNAL ALOT WHAT AM I TOO DO
     
  2. iPhone 62S macrumors 6502a

    iPhone 62S

    Joined:
    Aug 18, 2009
    #2
    Try it while you're connected to a WiFi network. It seems that you're loosing signal in the middle of the upload.
     
  3. AntJon82 thread starter macrumors member

    AntJon82

    Joined:
    Feb 3, 2009
    Location:
    NYC
    #3
    3GS Will Not Upload To Youtube Anymore

    Apple Told Me The Same Thing But I Have No Wifi N My Area All Of Them Are Locked Ang My 3g Signal Keeps Goin In N Out Even With All Bars
     
  4. iPhone 62S macrumors 6502a

    iPhone 62S

    Joined:
    Aug 18, 2009
    #4
    You just have bad signal in your area, there's nothing Apple can do about that I'm afraid.
     
  5. AntJon82 thread starter macrumors member

    AntJon82

    Joined:
    Feb 3, 2009
    Location:
    NYC
    #5
    3GS Will Not Upload To Youtube Anymore

    LET ME EXPLAIN THIS WHOLE WEEK HAS BEEN STRESSING ME CAUSE OF THIS PHONE I LOSE 3G FOR AT LEAST 20 MINS A DAY OR NIGHT AND NOW I CANT UPLOAD TO YOUTUBE I HAVE MASTER RESETN NETWORK RESET MY PHONE ABOUT 10x EVEN THIS WEEK AND I EVEN WENT TO GET A NEW SIM CARD STILL HAVING PROBLEMS I WEN TO APPLE STORE IN WEST 14th IN NYC N THEY INSPECTED N LOOK AT MY PHONE N SAID NOTHING IS WRONG WITH IT SOO WHAT CAN I DO BUT MASTER RESTORE IT AGAIN AS A NEW PHONE N SEE WHAT HAPPENS :(
     
  6. wilderness1957 macrumors regular

    Joined:
    Aug 17, 2009
    #6
    Not sure screaming at us will get you any help or sympathy
     
  7. AntJon82 thread starter macrumors member

    AntJon82

    Joined:
    Feb 3, 2009
    Location:
    NYC
    #7
    well i tryed uploading a video on wifi and it said cant publish soo its not my phone soo what could it be
     
  8. iPhone 62S macrumors 6502a

    iPhone 62S

    Joined:
    Aug 18, 2009
    #8
    In that case, there is something wrong with the phone. Take it back to Apple again, and show them the problem. If they try restoring in the shop, show them that it still won't work on WiFi or the phone network. They should give you a replacement.
     
  9. AntJon82 thread starter macrumors member

    AntJon82

    Joined:
    Feb 3, 2009
    Location:
    NYC
    #9
    ok but those it matter if I had the phone since July 3rd I bought from apple store west 14th st in NYC I've done everthing apple n AT&T has told me too thecwholevweek and this unfair that AT&T has fix the network n I'm still have the glitches it like have a virus in my iPhone and it's nor jailbroken either
     
  10. iPhone 62S macrumors 6502a

    iPhone 62S

    Joined:
    Aug 18, 2009
    #10
    You just got unlucky with a faulty phone. Things like that happen.

    No need to post in that huge font either...
     
  11. edesignuk Moderator emeritus

    edesignuk

    Joined:
    Mar 25, 2002
    Location:
    London, England
    #11
    omg Will You Please Just Take It Back To Where You Got It From And "explain" Your Problems To Them.
     
  12. AntJon82 thread starter macrumors member

    AntJon82

    Joined:
    Feb 3, 2009
    Location:
    NYC
    #12
    Ok thks but those it matter that I had it for 30 days????
     
  13. iPhone 62S macrumors 6502a

    iPhone 62S

    Joined:
    Aug 18, 2009
    #13
    No, not with Apple.
     
  14. AntJon82 thread starter macrumors member

    AntJon82

    Joined:
    Feb 3, 2009
    Location:
    NYC
    #14
    HERE's APPLE SOLUTION

    WELL IM AT THE APPLE STORE NOW AFTER BEING HERE FOR AT LEAST 3 HOURS THEY TOLD ME THERE NOTHING WRONG WITH TH EPHONE BUT THERE ARE CONNECTION PROBLEMS N MY AREA NEWARK NJ AND WE TRIED SEVERAL TEST VIDEO FROM THE PHONE THAT WHERE ABLE TO PUBLISH BUT AFTER DOIN YET AGAIN ANOTHER DFU RESTORING THE PHONE TOO A BRAND NEW ONE SINCE THEY WHERE TRYING TO ADVOID GIVING ME A BRAND NEW PHONE

    THEY TOLD ME IT MIGHT BE YA OS SOFTWARE IS CORRUPTED,THE AREA U I LIVE IN THERE ARE BAD CONNECTION FOR 3G OR WIFI OR THAT THE VIDS IM UPLOADING NEED BETTER NAMES N TAGS THAT WHY THEY DONT UPLOAD ANYWHO THKS PEOPLE AND APPLE FOR LISTENING AND HELPING
     
  15. iPhone 62S macrumors 6502a

    iPhone 62S

    Joined:
    Aug 18, 2009
    #15
    DID YOU SAY THE ONES THEY UPLOADED IN THE SHOP DID WORK OR DIDN'T?
     
  16. AntJon82 thread starter macrumors member

    AntJon82

    Joined:
    Feb 3, 2009
    Location:
    NYC
    #16
    yeah the techs vids they took on my phone worked but when i tryed to upload myself the phone said cant publish and they told me its not the phone its my connection in my area and naming the vids
     
  17. iPhone 62S macrumors 6502a

    iPhone 62S

    Joined:
    Aug 18, 2009
    #17
    Naming has nothing to do with it, that's BS, but if it worked in the store then it is your connection... Why it wouldn't work when you tried it on WiFi is a mystery though... :confused:
     
  18. AntJon82 thread starter macrumors member

    AntJon82

    Joined:
    Feb 3, 2009
    Location:
    NYC
    #18
    well it's like this they told it's a software issuse cause fully inspected my iPhone sat inside n out no water damage anything not even heat damage cause I have the black 3gs 16 gig. They told me it a software problem via YouTube, those mystery tethering they found on my phone via that benm.help site which dey told me shouldn't be on!!! I was told i needed to once dfu restore the phone too a whole new phone which I did n cured the YouTube uplaoading problem but when I get back to Newark NJ I tried yo upload a vid n it said unable to publish and I had full bars n 3g walking from the train station even though there are alot buildings. Soo I got home and decided to reinstall tethering and try a video and connection test even though I was scared of the same problems I Made a test video for YouTube and surprising They Worked But now I have worry bout this off and On YouTube connection or 3G issuse!!!!
     
  19. iOrlando macrumors 68000

    Joined:
    Jul 20, 2008
    #19
    ugh can we close this thread mods... its total nonsense
     
  20. iPhone 62S macrumors 6502a

    iPhone 62S

    Joined:
    Aug 18, 2009
  21. AntJon82 thread starter macrumors member

    AntJon82

    Joined:
    Feb 3, 2009
    Location:
    NYC

Share This Page