3RD 30" monitor, how to run?

Discussion in 'Mac Pro' started by Techhie, Feb 22, 2010.

  1. Techhie macrumors 65816

    Techhie

    Joined:
    Dec 7, 2008
    Location:
    The hub of stupidity
    #1
    I'm going to pick up the 3rd 30" panel tomorrow, now I need some suggestions on how to run it. I can only run one on this current GT 120, and I have the other sitting in the closet :(

    Should I go for the GTX 285/GT 120 combo, or the Radeon 470/GT 120 w/ $100 dual-link adapter(and throw my conscience out the window for paying that much for an adapter)? Apple's proprietary BS is not making this easy :mad:

    Even when I get close to just spending the money for a solution, the fact that new GPUs are right around the corner scares me.

    Suggestions?
     
  2. GMink macrumors regular

    GMink

    Joined:
    Feb 10, 2010
    #2
    If you have a windows Vista or 7 boot you may have problems when running 2 different video cards, may get away with it if they both use the same drivers. I think OSX will handle the two different cards but I've not tried. Maybe someone that knows for sure will chime in.
     
  3. rickvanr macrumors 68040

    rickvanr

    Joined:
    Apr 10, 2002
    Location:
    Brockville
  4. Techhie thread starter macrumors 65816

    Techhie

    Joined:
    Dec 7, 2008
    Location:
    The hub of stupidity
    #4
    I've been looking at 8800GTs on eBay, the look to be the cheapest way to run the displays with acceptable performance.
     
  5. Techhie thread starter macrumors 65816

    Techhie

    Joined:
    Dec 7, 2008
    Location:
    The hub of stupidity
    #5
    Because that would only let me use a second 30" without buying the $100 adapter. Plus, its performance is a fail.
     

Share This Page