3rd party browsers problems

Discussion in 'OS X Yosemite (10.10)' started by J. J., Mar 20, 2015.

  1. J. J. macrumors regular

    J. J.

    Joined:
    Oct 15, 2012
    Location:
    Italy
    #1
    Hi. I'm on OS X Yosemite, and I'm experiencing some issues with 3rd party browsers. While Safari works perfectly, Chrome and Firefox only work for a few minutes, after which they stop loading pages (they just stuck on "loading page"). If I quit the application, the main window closes but the application remains launched and stops responding. I have to force quit it for a few times before it actually closes itself. This happens with both Chrome and Firefox. I have already tried reinstalling them and reinstalling OS X, with no luck.
    Any ideas?
     
  2. maflynn Moderator

    maflynn

    Staff Member

    Joined:
    May 3, 2009
    Location:
    Boston
    #2
    Chrome works fine for me, though I don't use firefox.
     
  3. Taz Mangus macrumors 68040

    Taz Mangus

    Joined:
    Mar 10, 2011
    #3
    Create a new user and try running Chrome and Firefox in the new user account.
     
  4. J. J. thread starter macrumors regular

    J. J.

    Joined:
    Oct 15, 2012
    Location:
    Italy
    #4
    There are still some page loading problems in the new user account.
     
  5. jbarley macrumors 68030

    jbarley

    Joined:
    Jul 1, 2006
    Location:
    Vancouver Island
    #5
    Never used Chrome, but FireFox (36.0.10) is my main browser in Yosemite 10.10.3 and nary a problem.
     

Share This Page