4.2.1 Half unlocked - No Wifi - please help!

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by iphoneidiotgirl, Jan 26, 2011.

  1. iphoneidiotgirl macrumors newbie

    Joined:
    Jan 26, 2011
    #1
    Hi if somebody could help it would be fantastic!

    Got iphone 3G 8GB the other day from US sent to UK, was unlocked with cydia and worked perfectly with my Orange sim.
    I don't know a thing about iphones, so I stupidly:

    :apple:Let itunes update to 4.2.1, obviously loosing cydia and locking the phone.
    :apple: I then attempted to jailbreak and unlock with pwnage/redsnow (but when I tried cydia it was white and then sim bar just kept saying "searching")

    :apple: So I then restored to factory settings and obviously lost my apps etc. I then paid to restore from backup (which again didnt work)
    :apple: I was then left with the intunes + usb sign with only option of emergency calls.
    :apple: So today I attempted to jailbreak again with redsn0w and got as far as clicking cydia (which is now the right colour) on iphone and I now cant connect to wifi...
    :apple:I do however have the option to connect to the network and able to for a second and then stops again. I have tried the wifi on/off, airplane mode on/off, resetting network settings, syncing with itunes, turning iphone on off, turning router on off and internet working fine on my laptop. This means I havent been able to unlock phone yet... [/B]

    Internet and phone worked fine before I messed up with updating it to 4.2.1. I know i've been stupid with it, but can anyone help please?
     
  2. iphoneidiotgirl thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 26, 2011
    #2
    quick update:

    When on the wi-fi network setting my home network is there and the tick keeps automatically clicking it on and off by itself every 4 seconds

    Please help oh mighty ones ;)
     
  3. iphoneidiotgirl thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 26, 2011
    #3
    anyone? please...

    or should I just restore to factory settings again?
     
  4. lapocompris macrumors regular

    Joined:
    Jun 26, 2009
    #4
  5. iphoneidiotgirl thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 26, 2011
    #5
    thanks for your reply!

    I've now got the ipad baseband... but still no wifi (I have the option to click it and type in password and I just get "failed to join")

    tried resetting network settings again, no luck.
     
  6. lapocompris macrumors regular

    Joined:
    Jun 26, 2009
    #6
    Make sure it's not the paraphase but the hexadecimal password. Otherwise, for testing purpose, set your wifi router security to none to see if your iphone can connect.
     
  7. Crystal-RX macrumors 68030

    Crystal-RX

    Joined:
    Dec 22, 2008
    Location:
    Seattle, WA USA
    #7

Share This Page