4.3.3 Running Slow

Discussion in 'iPhone' started by Collin789, Jun 6, 2011.

  1. Collin789 macrumors regular

    Collin789

    Joined:
    Mar 29, 2011
    Location:
    Greensboro, NC
    #1
    So I know there have probably been many posts about this already, but I couldn't find the original post I was reading earlier.
    Anyway, ever since I updated to 4.3.3 - which has been a while ago - I've noticed that the animations are really slow. Regardless of which app I'm opening, it's always slow. Sometimes it's a smooth animation, but usually it's choppy. Normally I wouldn't care, but it's not like this is happening every once in a while, this happens EVERYTIME I open or close an app and it's pretty annoying when it's not usually like this. I read somewhere that said you can change something in the code and it will fix the problem. BUT, I also read somewhere that this doesn't fix the problem. So, I was just wondering if this was happening to everyone else as well and if someone had a definite fix to the problem. But the way, I'm not running any crazy jailbreak tweak that would slow it down this much.
     
  2. drew0020 macrumors 68000

    drew0020

    Joined:
    Nov 10, 2006
    #2
    Same problem here. I have a brand new phone as well so I know its the software...
     
  3. Collin789 thread starter macrumors regular

    Collin789

    Joined:
    Mar 29, 2011
    Location:
    Greensboro, NC
    #3
    Did you jailbreak yours?
     
  4. drew0020 macrumors 68000

    drew0020

    Joined:
    Nov 10, 2006
    #4
    Not yet, but it was pretty choppy out of the box. Setup as new, etc.
     
  5. Collin789 thread starter macrumors regular

    Collin789

    Joined:
    Mar 29, 2011
    Location:
    Greensboro, NC
    #5
    Ok, well, in the back of my head I keep telling myself that maybe it's running slow because it's jailbroken and/or its something I'm running. But, I guess not.
     

Share This Page