4S 5.0.1 Absinthe JB; Odd Thing happening

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by Agent 21, Feb 9, 2012.

  1. Agent 21 macrumors regular

    Joined:
    Jun 27, 2009
    #1
    So I just got the Nintendo Emulator (purchased it from BigBossfrom $6) from Cydia and some of the ROM packs, and when I backed out of Cydia I noticed that iTunes icon was now just pure white. I went back in to Cydia to see which ROMs I added to single them out as te possible culprit and when I backed out iTunes icon was normal again but now compass icon is pure white, and that has stayed that way with a restoring, reboot, etc.

    I'm gonna delete all the NES ROM packs because that is the only thing that has changed between the phone being fine and now doing this, but I'm just curious if anyone else has come across this at all and what it could be? Is it just incompatibility with iOS5 or could it be something else?

    *EDIT* It says "now optimized for IPhone 4" in the emulator description page, but makes no mention of 4S or iOS5, so does that mean its not compatible or just that maybe the description isn't updated? It's weird that if it IS incompatible that the only thing it does is turn the compass icon white lol. The emulator itself works fine.
     
  2. boshii macrumors 68040

    boshii

    Joined:
    Jul 6, 2008
    Location:
    Atlanta, GA
    #2
    Has nothing to do with the emulator. It's a side-effect of Absinthe. Try respringing or re-installing MobileSubstrate in Cydia.
     
  3. heyyitzmelissa macrumors 6502

    Joined:
    Jan 17, 2012
  4. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
  5. Agent 21 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jun 27, 2009
    #5
    Thanks guys, a respring helped, even though I did one befre posting and it didn't lol. But yeah, problem solved, thanks :)
     
  6. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #6
    Same with me.
    Sometimes I get it and takes 2-3 resprings or restarts to finally get the icon back from white.
     
  7. tctony macrumors 6502a

    tctony

    Joined:
    Jun 15, 2009
    #7
    This is one of the buggier jailbreaks IMO. Every time I delete an app all my hidden icons reappear...white icons fairly often...general unresponsiveness.
     
  8. boshii macrumors 68040

    boshii

    Joined:
    Jul 6, 2008
    Location:
    Atlanta, GA
    #8
    I'd rather it be out with minor bugs than not out at all. A respiring every now and then never hurt anybody. :cool:
     
  9. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
  10. tctony macrumors 6502a

    tctony

    Joined:
    Jun 15, 2009
    #10
    Well yeah, of course. Just a general observation.
     
  11. shenan1982 macrumors 68040

    shenan1982

    Joined:
    Nov 23, 2011
    #11
    I'm having the icon issue too. Any advice on how to fix dir permissions?

    Thanks!

    And reinstalling mobile substrate works?
     
  12. TriJetHero macrumors 601

    TriJetHero

    Joined:
    Oct 13, 2010
    Location:
    World
    #12
    Go to more in sbsettings, than Sys options: Fix User Dir Permissions

    MobileSubstrate you can reinstall in cydia
     

Share This Page