4S Camera stuck closed?

Discussion in 'iPhone' started by MacintoshJosh3, Oct 14, 2011.

  1. MacintoshJosh3 macrumors regular

    Joined:
    Jun 11, 2010
    #1
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 5_0 like Mac OS X) AppleWebKit/534.46 (KHTML, like Gecko) Version/5.1 Mobile/9A334 Safari/7534.48.3)

    Shah my luck, just got my 4S and upon opening the camera app the lens stays on the closed animation until I hit the home button, then when I return to the app it is open but nothing on the view finder and no response from any buttons.

    Any ideas or do I have a dud?
     
  2. 96whitels macrumors member

    96whitels

    Joined:
    Jul 28, 2009
  3. MacintoshJosh3 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jun 11, 2010
    #3
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 5_0 like Mac OS X) AppleWebKit/534.46 (KHTML, like Gecko) Version/5.1 Mobile/9A334 Safari/7534.48.3)

    Tried all of the above to no success. Any other tips? Maybe reset the phone?
     
  4. NYR99 macrumors 6502a

    Joined:
    Dec 30, 2007
  5. MacintoshJosh3 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jun 11, 2010
    #5
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 5_0 like Mac OS X) AppleWebKit/534.46 (KHTML, like Gecko) Version/5.1 Mobile/9A334 Safari/7534.48.3)

    It seems as if when I enter the app if I switch to the forward facing camera it works but upon switching back to the rear camera the animated lens returns to closed?
     
  6. KatanaAzul macrumors member

    Joined:
    May 7, 2010
    #6
    I had this same problem with my 4. If you can't get it to work by restoring then it's probably a hardware issue, a loose or broken camera module. They ended up replacing my phone.

    Sorry, that bites, especially on launch day. Best of luck!
     

Share This Page