500gb time capsule owners!!!!

Discussion in 'Mac Accessories' started by vig1116, Mar 2, 2008.

  1. vig1116 macrumors newbie

    Joined:
    Feb 17, 2008
    #1
    ok, i have backed up and erased my TC like 20 times already cause i am trying to get it to work with xbox 360. i noticed my max storage is now 476.9gb. i could have sworn when i first plugged it in it said 489 total. am i going nuts or am i wasting space each time i erase HD. please let me know what all or your TC storage capacity reads guys..... thanks!!!!
     
  2. brop52 macrumors 68000

    brop52

    Joined:
    Feb 26, 2007
    Location:
    Michigan
    #2
    Why do you keep erasing it? It will never be 500. The formatting requires a certain portion of the hard drive.
     
  3. vig1116 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 17, 2008
    #3
    i keep erasing it cause i am ANAL!!!!!!!!!! lol i was so infatuated with getting my xbox to work that it always interrupted the initial backup so i thought it might have screwed something up, so i started over. and before you say it, yes i should have fooled with the router settings before i started time machine, but i was excited to get TC so i wanted to do everything at once, so just get off my back about it ok??? lmao just kidding, i know i am a putz for erasing it so many times but whats done is done :) and i know it will never be 500gb total, but losing 20 or 25 gigs i though was alot
     
  4. Macmaniac macrumors 68040

    Macmaniac

    #4
    I once bought a 750gb drive, and formatted I lost about 65gbs. Welcome to the wonderful world of Advertised vs. usable space.
     
  5. vig1116 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 17, 2008
    #5
    ok i feel better now, i knew i would lose space, but i coulda sworn at 1 point it said i had 489 free, but no matter what i did the most i could see now was 10 gig less. i must have been mistaken thanks guys
     
  6. surfervb macrumors newbie

    Joined:
    Nov 14, 2007
    #6
    My drive in my 500gb TC also shows up as having 476.9gb total capacity.
     
  7. vig1116 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 17, 2008
    #7
    surf, thats exactly what mine says in airport utility. but when i open time machine, it says 463.6...... what is that about?
     

Share This Page