7.0.3 Settings Notification Badge

Discussion in 'iOS 7' started by efirmage, Oct 22, 2013.

  1. efirmage macrumors member

    Joined:
    Apr 13, 2010
    #1
    After updating to 7.0.3 there is a persistent badge notification on the settings app. Any of you have this issue?
     
  2. macinhand macrumors regular

    macinhand

    Joined:
    Sep 1, 2009
    Location:
    Cheshire, UK
  3. Carlanga macrumors 604

    Carlanga

    Joined:
    Nov 5, 2009
    #3
    The one that is out :p

    It fixes good amount of stuff and adds keychain.
     
  4. macinhand macrumors regular

    macinhand

    Joined:
    Sep 1, 2009
    Location:
    Cheshire, UK
    #4
    OK! It's not hit the UK yet! just out of curiosity where are you?
     
  5. dictoresno macrumors 601

    dictoresno

    Joined:
    Apr 30, 2012
    Location:
    NJ
    #5
    i have this SAME issue when i updated to 7.0.2. reset all settings, restore....nothing gets rid of it. any other ideas? its still there even after the 7.0.3 update.
     
  6. matttye macrumors 601

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Location:
    Lincoln, England
    #6
    Yes it has - plug in to iTunes rather than checking from your phone.
     
  7. Carlanga macrumors 604

    Carlanga

    Joined:
    Nov 5, 2009
    #7
    USA, sorry :) You must get it soon.
     
  8. dictoresno macrumors 601

    dictoresno

    Joined:
    Apr 30, 2012
    Location:
    NJ
    #8
    anyone have any other ideas on how to get rid of the notification?
     
  9. Max(IT) Suspended

    Max(IT)

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Location:
    Italy
    #9
    Did you try a reset (hold power + home until you see the apple) ?
     
  10. dictoresno macrumors 601

    dictoresno

    Joined:
    Apr 30, 2012
    Location:
    NJ
    #10
    oh about 3 dozen times since i first loaded 7.0.2 on it last month. oh and reset all settings and reinstalled the OS from IPSW. all no go.
     
  11. benji888 macrumors 65816

    benji888

    Joined:
    Sep 27, 2006
    Location:
    United States
    #11
    OP: have you tried going to multitasker, swipe up the settings app, then re-open settings, go to software update?
     
  12. crobbins macrumors 6502

    Joined:
    Nov 11, 2006
    Location:
    Colorado
    #12
    I had this issue with the iOS 7 GM up until I upgraded to 7.0.2. It finally went away when 7.0.2 came out and I upgraded. I never could figure out what caused it, but I tried everything short of a full restore to the phone to get rid of it.
     
  13. dictoresno macrumors 601

    dictoresno

    Joined:
    Apr 30, 2012
    Location:
    NJ
    #13
    I think this only happens on an OTA download that was messed up. I upgraded from 7.0 to 7.0.2 on my iPad mini OTA and that's when it got messed up. When I went to 7.0.3 I used iTunes and it still didn't make it go away.
     
  14. varsityhero macrumors regular

    Joined:
    Jul 2, 2013
    #14
    I'm having this issue on my ipad mini. Has anyone found a solution yet?
     
  15. dictoresno macrumors 601

    dictoresno

    Joined:
    Apr 30, 2012
    Location:
    NJ
    #15
    apparently not. i may try to restore again.
     

Share This Page