iPhone 7.0.4 problem!!!!

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by cbrad8582, May 13, 2014.

  1. cbrad8582 macrumors member

    cbrad8582

    Joined:
    Jan 6, 2014
    #1
    I have downloaded the 7.0.4 update via ota. Now every time i try to jailbreak i get the evasion icon but i dont get the finished tab on the computer & no cydia app either. ive tried backing up & setting up my phone as new. But nothing seems to work!!! Any suggestions??
     
  2. Tyler23 macrumors 603

    Tyler23

    Joined:
    Dec 2, 2010
    Location:
    Atlanta, GA
    #2
    This is an issue caused by trying to jailbreak after updating your phone OTA. As a general rule, if this becomes an issue, I don't think there's anything you can do.
     
  3. dhlizard macrumors G4

    dhlizard

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Location:
    The Jailbreak Community
    #3
    Correct ! The evasi0n website has a warning in big red letters that it is not compatible with devices updated via OTA
     
  4. erayser macrumors 65816

    erayser

    Joined:
    Apr 9, 2011
    Location:
    San Diego
    #4
    I was able to jailbreak on iOS 7.0.4, and I have been updating my iOS OTA from 7.0 to 7.0.4. I think I was able to jailbreak because I restored as new through iTunes when I lost my jailbreak back in iOS6. I think it could be an issue if you update OTA on a jailbroken phone. Not sure... but I was able jailbreak fine on 7.0.4 updated OTA.
     
  5. Brian Y macrumors 68040

    Joined:
    Oct 21, 2012
    #5
    This is my experience too. If you went iOS 6 -> 7 OTA, it fails. If you went from 7.0 -> 7.0.x it seems to work.
     
  6. erayser macrumors 65816

    erayser

    Joined:
    Apr 9, 2011
    Location:
    San Diego
    #6
    Could you update from iOS6 to iOS7 OTA? If so, I most likely updated to iOS7 OTA. I haven't used iTunes on my wife's computer since I lost my jailbreak on iOS6. I have my own computer, but I've never installed iTunes on it.
     
  7. cbrad8582 thread starter macrumors member

    cbrad8582

    Joined:
    Jan 6, 2014
    #7
    Yeah, I wasn't thinking when i got the update. I usually don't do ota updates.:eek:
     
  8. Brian Y macrumors 68040

    Joined:
    Oct 21, 2012
    #8
    Hmm strange. Must be some other factor causing it. I wonder what the issue is (I don't think they ever actually said what the issue with OTA updates was).
     

Share This Page