7 plus battery after 10.2.1

Discussion in 'iPhone' started by Kwis2114, Feb 3, 2017.

  1. Kwis2114 macrumors newbie

    Joined:
    Feb 3, 2017
    #1
    does this look normal to any of you experts? In the time it took me to register an account and type this I lost 5%. That was about three or four mins on wifi.
     

    Attached Files:

  2. C DM macrumors Westmere

    Joined:
    Oct 17, 2011
    #2
    I think it's fair to say that even without expert involvement pretty much none of that would come off as normal.
     
  3. Freakonomics101 macrumors 65816

    Freakonomics101

    Joined:
    Nov 6, 2014
    #3
    That is definitely not normal. I can easily get 10 hours of usage on a single charge with my 7+
     
  4. C DM macrumors Westmere

    Joined:
    Oct 17, 2011
    #4
  5. deano1972 macrumors 6502a

    deano1972

    Joined:
    Sep 16, 2016
    Location:
    United Kingdom
    #5
    Certainly not normal

    Have you rebooted the phone since updating? If not close all apps which the app switcher and try rebooting

    If that makes no difference try a hard reboot

    If that makes no difference I would probably just DFU restore it as that's what Apple would likely ask you to do if you contact them about it.

    Cheers
     
  6. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
  7. Roadking714 macrumors regular

    Joined:
    Mar 7, 2014
    #7
    I was having that problem the other day.. A simple reboot fixed it
     
  8. Fuyuanhuihaoxiao macrumors member

    Joined:
    Feb 4, 2017
    #8
    Back up your datas, reset it as new ,then restore back
     

Share This Page