Become a MacRumors Supporter for $25/year with no ads, private forums, and more!

Resolved 7950 and OpenCL MPE in Premiere - any luck?

666sheep

macrumors 68040
Original poster
Dec 7, 2009
3,628
237
Poland
I'm trying to enable OpenCL MPE in Premiere CS6.
It works flawlessly with GTX570 but 7950 is no go.
GPUSniffer detects the card but spits out "Not chosen because it did not match the named list of cards" message. I've tried number of naming combinations in opencl_supported_cards.txt and it still doesn't work.
MP 4,1, 10.8.3, flashed 7950.
 
Last edited:

666sheep

macrumors 68040
Original poster
Dec 7, 2009
3,628
237
Poland
Man, it worked :D
Removed the file and didn't create new one. After program relaunch it was enabled.

Thanks a bunch!
 
Comment

Tesselator

macrumors 601
Jan 9, 2008
4,601
4
Japan
I'm trying to enable OpenCL MPE in Premiere CS6.
It works flawlessly with GTX570 but 7950 is no go.
GPUSniffer detects the card but spits out "Not chosen because it did not match the named list of cards" message. I've tried number of naming combinations in opencl_supported_cards.txt and it still doesn't work.
MP 4,1, 10.8.3, flashed 7950.

Hmmm, your GTX 570 does CUDA for Premiere?

Is the card flashed or is it because the EFI is 64bit on your system?
 
Comment

jasonvp

macrumors 6502a
Jun 29, 2007
604
0
Northern VA
Hmmm, your GTX 570 does CUDA for Premiere?

Is the card flashed or is it because the EFI is 64bit on your system?

My GTX570 works fine on my system for CUDA and OpenCL as well. It's flashed, but that's not why it works. I strongly suspect it's a 32/64-bit issue for you as Dave had mentioned in the previous thread.

jas
 
Comment

Tesselator

macrumors 601
Jan 9, 2008
4,601
4
Japan
My GTX570 works fine on my system for CUDA and OpenCL as well. It's flashed, but that's not why it works. I strongly suspect it's a 32/64-bit issue for you as Dave had mentioned in the previous thread.

jas

Cool, thanks! I'm currently assuming the same as well.
 
Comment

666sheep

macrumors 68040
Original poster
Dec 7, 2009
3,628
237
Poland
Hmmm, your GTX 570 does CUDA for Premiere?

Is the card flashed or is it because the EFI is 64bit on your system?

Flashed one. I want do some tests with K64 on 1,1 so I'll check CUDA thing too. I'll let you know.
 
Comment
Register on MacRumors! This sidebar will go away, and you'll see fewer ads.