A couple of problems with I Web

Discussion in 'Web Design and Development' started by Shindog, Oct 31, 2011.

  1. Shindog, Oct 31, 2011
    Last edited: Oct 31, 2011

    Shindog macrumors newbie

    Joined:
    Jul 16, 2011
    #1
    Hi folks, i am having a couple of issues with I Web that I am looking to get resolved

    1. When I open the homepage of my website http://www.themercifulhour.com/Site/Home.html on my mac the tabs along the bottom (home, biography, music etc) all appear in one row, and thats the way i want them. However, when I open the page on my pc, they are not in one row, the contact tab is underneath the rest?? I dont understand why this the case? Can I get it so that the tabs appear in the same row on every computer?

    2. The second problem I'm having is with the news section of my website http://www.themercifulhour.com/Site/News/News.html. When I hover with the mouse over the tabs on the bottom of the page on my pc I can't select any of them, so the only way I can get off the page is to hit the back button. However, when I go to this page on my Mac, the tabs work fine and I can select them as you would expect. Anybody have an idea as to why this is happening and how to correct it so that the tabs work on a pc.

    Any help would be much appreciated,

    Thanks,

    Tom
     
  2. Darth.Titan macrumors 68030

    Darth.Titan

    Joined:
    Oct 31, 2007
    Location:
    Austin, TX
    #2
    You don't mention what browser you're trying your site on on the PC. In Firefox 7 and IE 9 all the links seem to work fine.

    As for your menu wrapping, your pages are wrapped in a div with the id of "widget0". That div has an inline style giving it a width of 442px. That's not wide enough to show all the menu items on the same line. 463px seems to be the minimum width needed for it to work the way you want.

    I've never really looked before at all the extraneous divs and inline styles that iWeb generates. Yuck.
     

Share This Page