a little more help needed re "console data logs"

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by naturesway, Apr 6, 2009.

  1. naturesway macrumors newbie

    Joined:
    Apr 4, 2009
    #1
    Hi
    Thanks again for those who offered advice in my last post,
    I just had a peep in some of the console log files, just to see if anything looked out of place, again i am pleading ignorance, my system knowledge is old time on the 1980s mainframes and i've forgotten most of that, so forgive me

    if someone kind could have a look at these and tell me if any are out of place i would appreciate, thank you "they are random and not in any order"

    Time 2009.04.06 07:53:52 UTC] [Facility daemon] [Sender mDNSResponder] [PID -1] [Message ERROR: Only name server claiming responsibility for " Computer." is "."!]

    Time 2009.04.06 05:45:04 UTC] [Facility daemon] [Sender mDNSResponder] [PID -1] [Message Adding browse domain local.] [Level 3] [UID -2] [GID -2]

    Time 2009.04.06 07:53:52 UTC] [Facility daemon] [Sender mDNSResponder] [PID -1] [Message HostnameCallback: Error -65538 for registration . IP 114.74.223.35]

    [Time 2009.04.06 10:28:57 UTC] [Facility daemon] [Sender KernelEventAgent] [PID 37] [Message tid 00000000 found 1 filesystem(s) with problem(s)] [Level 5] [UID -2] [GID -2]

    ****........Time 2009.04.04 15:12:15 UTC] [Facility install] [Sender ] [PID -1] [Message DiskUtility installed to /Applications/Utilities/Disk Utility.app] [Level 5] [UID -2] [GID -2
    "this one was with all other applications, seemed odd as hadn't installed anything"........****

    Time 2009.04.04 15:12:16 UTC] [Facility install] [Sender ] [PID -1] [Message Configuring deferred files] [Level 5] [UID -2] [GID -2]

    Time 2009.04.04 15:18:21 UTC] [Facility daemon] [Sender mDNSResponder] [PID -1] [Message HostnameCallback: Error -65538 for registration of ..... Computer. IP 114.74.207.37

    Time 2009.04.06 07:53:22 UTC] [Facility auth] [Sender authexec] [PID -1] [Message executing /Applications/MobileConnect.app//Contents/MacOS/SetNetworkConfig] [Level 5] [UID -2] [GID -2]

    Mar 31 10:20:00 [79] kCGErrorIllegalArgument: CGXSetTrackingAreaEnabled : Invalid tracking area

    ime 2009.04.06 02:28:19 UTC] [Facility daemon] [Sender SystemStarter] [PID 534] [Message authentication service (549) did not complete successfully] [Level 4] [UID -2] [GID -2

    ime 2009.04.06 02:26:57 UTC] [Facility launchd] [Sender launchd] [PID -1] [Message Server 0 in bootstrap 1103 uid 0: "/usr/sbin/lookupd"[268\]: exited abnormally: Hangup] [Level 5] [UID -2] [GID -2]

    Thanks again
     
  2. BlueRevolution macrumors 603

    BlueRevolution

    Joined:
    Jul 26, 2004
    Location:
    Montreal, QC
    #2
    Take the advice I offered in this thread. If it ain't broke, don't fix it.
     

Share This Page