Abobe Flash won't work :(

Discussion in 'OS X Mavericks (10.9)' started by Miltz, Oct 22, 2013.

  1. Miltz macrumors 6502

    Joined:
    Sep 6, 2013
    Location:
    New York
    #1
    I can't get Adobe Flash to work with 10.9 clean install.
    When I go to vevo.com it keeps saying install flash even though I already did :(
     
  2. bwat47 macrumors regular

    Joined:
    Oct 1, 2013
  3. SuperCachetes macrumors 6502a

    SuperCachetes

    Joined:
    Nov 28, 2010
    Location:
    Away from you
    #3
    Have the same issue on my mid-2013 11" MBA, but not on my old MBP. :(
     
  4. Zaphodsplanet macrumors member

    Joined:
    Aug 23, 2011
    Location:
    Texas
    #4
    Try this update

    I haven't done the update yet but I ran across this article. Hope you read this before you go through a full clean install which I know is a huge consumer of time. Looks like updating something in Java fixes it..... at least for CS5... which is the version of Creative Suite I own right now.

    http://www.pcadvisor.co.uk/how-to/apple/3475218/open-adobe-cs-photoshop-indesign-in-os-x-mavericks/

    I'm assuming you're talking about the actual Adobe software and not just the player. Might be helpful to know what version of Flash you're running as well. Just for the record if someone comes back to this.
     
  5. SuperCachetes macrumors 6502a

    SuperCachetes

    Joined:
    Nov 28, 2010
    Location:
    Away from you
    #5
    Since OP mentioned going to vevo.com, it's more likely they just meant the player. My issue was with the player as well. The latest version of Flash would appear to install but websites were not recognizing it.

    For the record, a reboot seems to have fixed it in my case.
     
  6. ivnj macrumors 65816

    Joined:
    Dec 8, 2006
    #6
    Works fine on my mac mini mid 2011. Just updated a few days ago.
     

Share This Page