Activate in store?

Discussion in 'iPhone' started by Centst, Aug 21, 2010.

  1. Centst macrumors member

    Joined:
    Jun 7, 2010
    #1
    I'm in between upgrading to new iMac and only have Tiger right now. Can I activate the iPhone 4 in Apple store? I have a 1g iPhone now that barely lasts a couple hours (if that) on the battery.
     
  2. Zepaw macrumors 65816

    Zepaw

    Joined:
    Apr 18, 2010
    Location:
    MN
    #2
    I did not get mine there but I am 99% sure the answer is yes.
     
  3. HighLife420 macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 25, 2009
    #3
    i dunno if this is the same, but i got my 4 at ratshack and they activated in the store.
     
  4. adztaylor macrumors 68000

    Joined:
    Aug 20, 2009
    Location:
    Preston, UK
  5. RichBrewski macrumors member

    Joined:
    Jul 30, 2010
    #5
    I feel like this is such a simple answer that it might be wrong. But I have now stood through three iPhone activations in store so yes, yes you can.
     
  6. aristobrat macrumors G4

    Joined:
    Oct 14, 2005
    #6
    It's their normal policy to activate in the store. :)
     
  7. terraphantm macrumors 68040

    Joined:
    Jun 27, 2009
    Location:
    Pennsylvania
    #7
    They activate it in store, but if you ask them, they'll let you take it home. The SIM card will already be active, so they don't really mind.
     
  8. vastoholic macrumors 68000

    vastoholic

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Location:
    Tulsa, OK
    #8
    Another experience of activating in the apple store. I figured I'd let them activate in the store so I could just start playing with it after I got home.
     
  9. Interstella5555 macrumors 603

    Interstella5555

    Joined:
    Jun 30, 2008
    #9
    OP - They'll activate in store, but you won't be able to use it with your computer without updating. Just buy the $29.00 SL disc they sell in the store and you'll be fine.
     
  10. Centst thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 7, 2010
    #10
    I would but it's a PPC G4 chip which won't allow me to upgrade. But at least I can use a new iPhone until I update to an iMac, just deciding which one to get.
     
  11. terraphantm macrumors 68040

    Joined:
    Jun 27, 2009
    Location:
    Pennsylvania
    #11
    Can't you get Leopard then? I'm pretty sure you can install iTunes 9 on Leopard.
     
  12. adztaylor macrumors 68000

    Joined:
    Aug 20, 2009
    Location:
    Preston, UK
    #12
    What's the point if he's getting a new iMac?
     
  13. terraphantm macrumors 68040

    Joined:
    Jun 27, 2009
    Location:
    Pennsylvania
    #13
    Well I'm sure he can get a copy of leopard for a very low price if he looks around - I think it'd be worth $10 or so to be able to sync all my music.
     
  14. iPhone1 macrumors 65816

    iPhone1

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Location:
    San Diego, CA
    #14
    You can run the latest version of iTunes which iPhone 4 requires on a PPC Mac running Tiger.
     
  15. Centst thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 7, 2010
    #15
    I could update to Leopard, but when I looked awhile back on eBay most were at least $100 or more. Plus I would need to upgrade ram. Also I have the latest iTunes version, but it still needs Leopard for the iPhone according to Apple site.
     
  16. Chip NoVaMac macrumors G3

    Chip NoVaMac

    Joined:
    Dec 25, 2003
    Location:
    Northern Virginia
    #16
    The reason for activating in store is to be able to send and receive phone calls... access to apps or other data requires you hook up to the computer that you last used for a backup.

    Not sure what you mean by the $29 SL disc though...
     

Share This Page