Activating iphone 4s gophone

Discussion in 'iPhone' started by eyourdaddy, Feb 19, 2014.

  1. eyourdaddy macrumors newbie

    Joined:
    Feb 19, 2014
    #1
    So im pretty sure i messed up. I bought a gophone micro simcard and activated it on at&t. I used the iphones imei number. What do I do to get the service on my phone now.
     
  2. PsstGreek macrumors 68040

    PsstGreek

    Joined:
    Oct 21, 2010
    Location:
    Tampa Bay
    #2
    This is going to sound completely sarcastic but did you put the sim card in?
     
  3. 869639 macrumors 6502

    Joined:
    Jan 2, 2014
    Location:
    Earth
    #3
    I don't know what world your coming from but AT&T doesn't care if you use your iPhone on the GoPhone service anymore....it was a thing of the past
     
  4. eyourdaddy thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 19, 2014
    #4
    Yeah i put the sim in but it still says no service.
     
  5. patt2k macrumors regular

    Joined:
    Dec 31, 2012
    #5
    probobaly the 4S is not from AT&T or simply not unlocked.

    If it is AT&T 4S then maybe you didn't refill your account idk really
     
  6. Carlanga macrumors 604

    Carlanga

    Joined:
    Nov 5, 2009
    #6
    is it an AT&T iPhone 4S? if not is it unlocked? etc etc etc

    sometimes you have to wait a few minutes for it to boot up the first time, does the sim work w other phones?
     
  7. eyourdaddy, Feb 20, 2014
    Last edited: Feb 20, 2014

    eyourdaddy thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 19, 2014
    #7
    Im pretty positive its at&t because the person that last had this phone had at&t sim card. But how do i tell for sure. I went to carrier and it said Not Available. Also how would i tell if its unlocked or not?
     
  8. gotluck macrumors 603

    gotluck

    Joined:
    Dec 8, 2011
    Location:
    East Central Florida
    #8
    ATT gophone should be totally plug and play if the phone is unlocked or locked to ATT and the SIM is activated

    you should get a SIM unsupported or some error message if its locked
    if an unactivated SIM is in the phone i believe it says 'no service' at the top left

    if it says 'searching' you have a problem too, in my experience persistant 'searching' is a problem with the iphone itself and I had the device swapped under warranty
     
  9. eyourdaddy, Feb 20, 2014
    Last edited: Feb 20, 2014

    eyourdaddy thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 19, 2014
    #9
    Sorry for the stupid questions but how do I go about activating the sim card. Because it says no service.
     
  10. gotluck macrumors 603

    gotluck

    Joined:
    Dec 8, 2011
    Location:
    East Central Florida
    #10
    ATT does this by affiliating it with your account, sounds like you need to call/ go to ATT
     
  11. eyourdaddy thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 19, 2014
    #11
    sounds like ill be calling em soon thanks for the help.
     
  12. gotluck macrumors 603

    gotluck

    Joined:
    Dec 8, 2011
    Location:
    East Central Florida
    #12
    good stuff
     

Share This Page