activating uk iphone 3g problem

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by ANDYMILLMAN, Jul 11, 2008.

  1. ANDYMILLMAN macrumors member

    Joined:
    Jul 6, 2008
    #1
    ok got my phone today...


    havce just got home, popped my sim in..get the "connect to itunes" message on screen..it is detected by itunes... but get this error shown on the screen ?

    any ideas?

    my internet connection is absolutely fine:(
     

    Attached Files:

  2. moabon.rob macrumors member

    Joined:
    Jun 8, 2007
    Location:
    Cardiff, UK
    #2
    I think it's just Apple's servers/iTunes servers which are getting absolutely hammered at the moment... Hopefully will be available soon! :)
     
  3. StoneGaijin macrumors regular

    Joined:
    Feb 11, 2008
    Location:
    Minneapolis, MN
    #3
    I'm getting the EXACT same thing in the US doing a 2.0 upgrade through iTunes. My phone upgrade is complete and restored to factory settings, now it won't connect to Activate/Reactivate and restore. dead phone until it works.

    I receive the same error in the screenshot.
     
  4. ANDYMILLMAN thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 6, 2008
    #4
    :) what screen should i see? some 02 registration screens ?
     
  5. Markleshark macrumors 603

    Markleshark

    Joined:
    Aug 15, 2006
    Location:
    Carlisle, Up Norf!
    #5
    Can't get on the Apple Store myself at the moment. Damn those Americans.
     
  6. ANDYMILLMAN thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 6, 2008
    #6
    arggh im really impatient!! thing thats p*ssin me off the most is that i have had it since 8 this monring and its still an ibrick! anyone got any further than tyhis?

    i have noticed the itunes download link is also down
     
  7. ANDYMILLMAN thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 6, 2008
    #7
    can someone please confim,r what i should bne seeing? is it a case of clicking through a few 02 screens in order to activate? the phone is still just on the itunes log screen with no signal
     
  8. JD92 macrumors 6502a

    JD92

    Joined:
    Apr 14, 2005
    #8
    I've got this too, I'm guessing something at O2 exploded.... again.

    I'm gonna stick my iPhone (3G!! :D) on the charger for the time being. Maybe try activation again in an hour.
     
  9. ANDYMILLMAN thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 6, 2008
    #9
    anyone else got the following message on the phone now? Activation alert - No signal detected. Signal is required to complete activation?
     

Share This Page