iPhone Activator bug

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by americaroma, Jan 31, 2013.

  1. americaroma macrumors regular

    Joined:
    Jun 25, 2010
    #1
    Ive been wondering if anybody has noticed that after installing Activator on cydia theres a small issue when you try to snooze an alarm. I remember staying away from activator for this reason back when i had a 4s jailbroken.

    I would always use my volume buttons to snooze my alarm, but i noticed that if i had activator that would cause me to only use the power button or i believe the minus button for volume instead of plus...

    I know its not a big deal but still would like to know if some of you guys with a jailbroken device have noticed this too.

    I believe activator is a sweet feature and would like to install it on my iphone 5 once the jailbreak is out but would sure like bugs like this were fixed :)
     
  2. TheJS macrumors newbie

    Joined:
    Feb 28, 2013
    #2
    Activator crashes springboard to safe mode

    After I installed Activator on my iPhone 5, running iOS 6.1, springboard crashes every now and then when I push my home button. The phone goes into safe mode, and I have to restart springboard. It's not that big of a deal, but it's quite annoying. Anyone else noticed this?:confused:
     
  3. LithePanther macrumors 6502

    Joined:
    Sep 22, 2011
    #3
    Not at all.

    Email the dev with a sys log through Cydia
     
  4. bmark macrumors newbie

    Joined:
    Feb 23, 2013
    #4
    Activator works fine with no crashes. What other apps do you have installed?
     
  5. occollegeboi420 macrumors regular

    Joined:
    Mar 2, 2013
    #5
    I'm on 6.1.2 iphone 4, activator works fine for me. I don't use any gestures for snooze or anything like that.

    I installed a nice tweak from cydia called "snoozeorstop" which gives you buttons on your lock screen for snooze or stop. It's very convenient. You should try it.
     
  6. Beeray macrumors regular

    Joined:
    Jul 8, 2011
    #6
    I just deleted zephyr because of a battery drain. Does activator drain the battery? I only plan to use it as an app switcher.

    Thanks
     
  7. seanwebb68 macrumors 6502

    Joined:
    Jul 27, 2010
    #7
    Do you have multiiiconmover installed?
     

Share This Page