activator, displaycontroller...

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by fisherking, Aug 3, 2010.

  1. fisherking macrumors 601

    fisherking

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Location:
    ny somewhere
    #1
    so..do i need these? think they install with winterboard? just trying to get rid of things i don't need...
     
  2. Intell macrumors P6

    Intell

    Joined:
    Jan 24, 2010
    Location:
    Inside
    #2
    They are there for a reason. Attempting to remove them can and most likely cause your iPhone you freeze, forcing you to restore it.
     
  3. fisherking thread starter macrumors 601

    fisherking

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Location:
    ny somewhere
    #3
    i suspected as much (since they were installed with another app).
    thanx!
    this is all new to me, the only jailbreak i did before was from rikers...
     
  4. B737 macrumors 6502a

    B737

    Joined:
    Oct 22, 2008
    Location:
    Jersey Shore
    #4
    I just installed Lockinfo, with it came Display Controller. When I uninstalled lockinfo display controller stayed. In cydia, u can remove libdisplaystack it'll take it out. (if u know ur not using software that needs it)
     
  5. fisherking thread starter macrumors 601

    fisherking

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Location:
    ny somewhere
    #5
    i tried the demo of lockinfo; are these apps associated with that?
    i really want to delete unused resources...
     
  6. fisherking thread starter macrumors 601

    fisherking

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Location:
    ny somewhere
    #6
    seriously, if these were installed with lockinfo, and i deleted that, can i delete these?

    am only using winterboard, intelliscreen, and wifisync...
     
  7. Intell macrumors P6

    Intell

    Joined:
    Jan 24, 2010
    Location:
    Inside
    #7
    You can try. In the remove screen in Cydia if it lists any other thing besides the single one you are trying to remove, then don't remove it. As other things are still using it.
     
  8. colourtheatre macrumors regular

    Joined:
    Jan 28, 2010
    #8
    surely you have some use for "activator" (you can assign any actions to any commands)? i have set it up so that i never use the hardware buttons anymore (safe for turning it on)
     
  9. fisherking thread starter macrumors 601

    fisherking

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Location:
    ny somewhere
    #9
    ah, well. i deleted activator, and displaycontroller vanished with it. think they were installed with lockinfo...

    so far, so good. you'll see a crying smilie here if anything goes wrong.

    just trying to keep my iphone under control :cool:
     

Share This Page