iPad Activator/Multifl0w iPad 3 issue

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by wgr73, Jun 6, 2012.

  1. wgr73 macrumors 6502a

    wgr73

    Joined:
    Oct 31, 2005
    Location:
    New Mexico
    #1
    Yes I said iPad 3 :p

    When I setup activator to "double press" home button to activate multifl0w the settings go thru. However if I'm in a program and double press the home button it takes roughly 3-4 seconds for multifl0w to come up?! Then if I press the home button to dismiss multifl0w it takes another 2-3 seconds. Basically the activator/multifl0w lags horribly. Do you guys know of a fix? This does not happen on my iPhone 4s
     
  2. 0p3ns0urc3 macrumors newbie

    Joined:
    Jun 7, 2012
    #2
    Yup

    iPad 3 32 with iOS 5.1.1 and Multiflow 1.2.9-1

    Same issue... 3 second lag before displaying cards : / I have an iPad 2 and iPad 1 running both 5.1.1 and no issue :
    It's strange :apple:
     
  3. wgr73 thread starter macrumors 6502a

    wgr73

    Joined:
    Oct 31, 2005
    Location:
    New Mexico
    #3
    If you tap the black area does it go to your home page? Mine is setup to do that but it doesn't. :confused:
     
  4. pure3d2 macrumors 6502

    Joined:
    Mar 7, 2012
    #4
    Mine has never, ever gone to the home page when tapping the black area. I've tested this on 5 iPhones and 2 iPad3s.
     
  5. wgr73 thread starter macrumors 6502a

    wgr73

    Joined:
    Oct 31, 2005
    Location:
    New Mexico
    #5
    It works fine (goes to the black screen) on my iPhone 4s
     
  6. wgr73 thread starter macrumors 6502a

    wgr73

    Joined:
    Oct 31, 2005
    Location:
    New Mexico
    #6
    I really wanna just get rid of the lag...don't care much about it going to the home screen and what not. I'm wondering if a setting/tweak is causing the lag? I'll keep playing but you guys can check it out too. Thanks!

    FYI, the iPad 2 does not have this issue.
     
  7. wgr73 thread starter macrumors 6502a

    wgr73

    Joined:
    Oct 31, 2005
    Location:
    New Mexico
    #7
    I guess this issue isn't a big one for you guys. :(
     
  8. Redjericho macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 16, 2011
    #8
    Do you have Winterboard or Dreamboard? Those will kill your performance, especially on the iPad 3.
     
  9. wgr73 thread starter macrumors 6502a

    wgr73

    Joined:
    Oct 31, 2005
    Location:
    New Mexico
    #9
    I have winterboard installed but its not theme-ing anything. Maybe I should uninstall it.
     
  10. Redjericho macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 16, 2011
    #10
    That's a good idea, it's not the themes that produce lag, it's Winterboard itself.
     
  11. wgr73 thread starter macrumors 6502a

    wgr73

    Joined:
    Oct 31, 2005
    Location:
    New Mexico
    #11
    Just checked, I actually dont have WB installed. Now I have no Idea....
     
  12. Breece macrumors newbie

    Joined:
    Apr 4, 2012
  13. Redjericho macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 16, 2011
    #13
    Seems to be a pretty widespread problem, obviously caused by the iPad 3 itself. Maybe the dev will optimize it in the future.
     
  14. wgr73 thread starter macrumors 6502a

    wgr73

    Joined:
    Oct 31, 2005
    Location:
    New Mexico
    #14
    Seems like it. I hope they can fix it soon. Im just glad I'm not the only one.
     
  15. Fearz macrumors newbie

    Joined:
    Sep 16, 2012
    #15
    Same problem

    This was never present in my ipad2!!

    Any solutions??
     
  16. Jman13 macrumors 68000

    Joined:
    Aug 7, 2011
    Location:
    Columbus, OH
    #16
    I just uninstalled Multifl0w as well for delays and issues, though mine manifested itself in nuisance activation of Siri. I'd click to exit an app, and even though I have Multifl0w set to only activate upon a swipe up from the bottom, about 35% of the time, instead of going back to the home screen, Siri would come up as if I had long pressed. Plus, there was lag in exiting apps as well.

    Uninstalling Multifl0w has fixed both problems completely. I am glad it was just the tweak, as I was beginning to think my home button was on the fritz.
     

Share This Page