Add memory to MacBook?

Discussion in 'Buying Tips and Advice' started by JDee, Jun 9, 2009.

  1. JDee macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 31, 2008
    Location:
    Ireland
    #1
    Hi there, is it possible to add memori to the new MacBook pros 13 inch?

    Thanks!
     
  2. Hellhammer Moderator

    Hellhammer

    Staff Member

    Joined:
    Dec 10, 2008
    Location:
    Finland
  3. nick9191 macrumors 68040

    Joined:
    Feb 17, 2008
    Location:
    Britain
    #3
    It's slightly complicated though, but quite simple if you know how it's done.

    http://support.apple.com/kb/HT1270

    And if you click on MacBook Pro 17" Early 2009. Yes I know it's the 17", but it should be the same on all new MacBook Pro's with the integrated battery, Apple just haven't updated the site yet.

    And before anyone chimes in, yes it is user serviceable.
     
  4. JDee thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 31, 2008
    Location:
    Ireland
    #4
    I meant removsble memory. Can you remove and add?
     
  5. nick9191 macrumors 68040

    Joined:
    Feb 17, 2008
    Location:
    Britain
    #5
    Yes, see my above post. It is user serviceable.
     

Share This Page