Adium help

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by shady825, Feb 25, 2009.

  1. shady825 macrumors 68000

    shady825

    Joined:
    Oct 8, 2008
    Location:
    Area 51
    #1
    Ive always used FireFox but recently changed to Safari. When Im using Adium and I click a Link some one sends me it is opening in FF, how do I change my "default browser" in Adium to Safari??

    Thanks in advance!
     
  2. PlaceofDis macrumors Core

    Joined:
    Jan 6, 2004
    #2
    open safari, go to preferences and in the general tab set your default browser to safari.
     
  3. MSTRKRFT macrumors regular

    Joined:
    Jan 17, 2009
    #3
    You just need to change your default browser in Safari.
     
  4. shady825 thread starter macrumors 68000

    shady825

    Joined:
    Oct 8, 2008
    Location:
    Area 51
  5. okrelayer macrumors 6502a

    Joined:
    May 25, 2008
    #5
    nah dude your not dumb. Your switching from firefox to safari. Definitly not a dumb thing :) zing.
     
  6. shady825 thread starter macrumors 68000

    shady825

    Joined:
    Oct 8, 2008
    Location:
    Area 51
    #6
    Thanks! And I must say Safari 4 was finally enough to sway me!
    I've used FF forever but am really liking Safari 4 so far!
     

Share This Page