Adium with MSN - no likey

Discussion in 'macOS' started by bluap84, Feb 12, 2011.

  1. bluap84 macrumors 6502

    Joined:
    Feb 12, 2011
    Location:
    UK
    #1
    Guys..

    im fairly new to the mac scene. Which i am loving btw.
    I use to use msn alot on windows, but now i am using Adium, as the latest msn for mac is w*nk.

    But when i am trying to add new contacts too adium, on the msn side, i keep getting this error (see attachment) i get it for all MSN addresses i try adding..

    help??? as this is rather annoying.

    PS: i have set up Google Talk with adium as well.

    PPS: i know these are ligit address's as i have had them on my msn on windows before.
     

    Attached Files:

  2. munkery macrumors 68020

    munkery

    Joined:
    Dec 18, 2006
    #2
    Have you tried "username"@live.com as well?

    MSN contacts use either @hotmail.com or @live.com.
     
  3. Nermal Moderator

    Nermal

    Staff Member

    Joined:
    Dec 7, 2002
    Location:
    New Zealand
    #3
    They are not restricted to those two domains.

    OP, when you add contacts, make sure that "Contact Type" is set to MSN.
     
  4. munkery macrumors 68020

    munkery

    Joined:
    Dec 18, 2006
    #4
    Really? What other domains does MSN use?
     
  5. komseban macrumors member

    Joined:
    Dec 27, 2010
    #5
    I had a MSN account using a yahoo email.
    C:
     
  6. munkery macrumors 68020

    munkery

    Joined:
    Dec 18, 2006
    #6
    What was the domain used to create your MSN account?

    Obviously, different services use different domains. And, some services do interoperate.

    The OP appears to be trying to add MSN addresses. At least, that is how the OP describes the issue.

    It is possible the OP is using "@hotmail.com" to add a contact from another service and that is the issue.
     
  7. bluap84 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Feb 12, 2011
    Location:
    UK
    #7
    my hotmail account is hotmail.co.uk

    i have the drop down list, set to MSN. Its an odd one.

    I have thought about trying to use ichat with MSN but that looks more confusing that its worth
     
  8. wrldwzrd89 macrumors G5

    wrldwzrd89

    Joined:
    Jun 6, 2003
    Location:
    Solon, OH
    #8
    This is a known bug in Adium 1.4.1. The Adium developers are working on a fix for it.
     
  9. bluap84 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Feb 12, 2011
    Location:
    UK
    #9
    oh brilliant...thank you for the info
     

Share This Page