Adobe CS6 and Yosemite

Discussion in 'Design and Graphics' started by zoran, Dec 12, 2014.

  1. zoran macrumors 68030

    Joined:
    Jun 30, 2005
    #1
    Is anyone experiencing issues with the use of Adobe CS6 in Yosemite?
     
  2. phrehdd macrumors 68040

    phrehdd

    Joined:
    Oct 25, 2008
  3. firedept macrumors 603

    firedept

    Joined:
    Jul 8, 2011
    Location:
    Somewhere!
    #3
    Updated iMac to Yosemite and so far all of CS6 Master Collection running smooth.
     
  4. zoran thread starter macrumors 68030

    Joined:
    Jun 30, 2005
    #4
    Which iMac is that?
     
  5. firedept macrumors 603

    firedept

    Joined:
    Jul 8, 2011
    Location:
    Somewhere!
    #5
    Late 2012 27", i7, 3.4GHz, 24GB RAM, 1TB Fusion Drive.
     
  6. JurgenV macrumors member

    Joined:
    Jul 24, 2011
    Location:
    Utrecht, The Netherlands
    #6
    After Effects CS 6 does not work for me anymore. The other programs work fine for me too. I'm on a MBP 15 inch late 2008.
     
  7. zoran thread starter macrumors 68030

    Joined:
    Jun 30, 2005
    #7
    Why doesn't it work? Due to low hardware specs or because of Yosemite?

    ----------

    Ive got a mid 2010 i7 2.93Ghz, 20GB Ram, u think CS6 is gonna be ok with Yosemite?
     
  8. firedept macrumors 603

    firedept

    Joined:
    Jul 8, 2011
    Location:
    Somewhere!
    #8
    Should be fine. Your machine should easily handle it. Just make sure you have a backup of your system before you upgrade, that way if you run into problems you can always go back. I do not see any issues though.
     
  9. zoran thread starter macrumors 68030

    Joined:
    Jun 30, 2005
    #9
    1. Would it be any faster with Yosemite? 2. I have a TM backup, is that ok, or should i try something else for backup? 3. I think i prefer to make a clean install, what would you say?
     
  10. firedept macrumors 603

    firedept

    Joined:
    Jul 8, 2011
    Location:
    Somewhere!
    #10
    1. Have not noticed any significant speed increase with Yosemite. I am finding Yosemite and Mavericks to be running about the same for me in regards to CS6.

    2. Time Machine is just fine.

    3. I did not do a clean install and it seems to be working fine. I have read a clean install is better, along with a clean install of CS6. Have not tested that though, only read it. But because I have had no issues with just an upgrade I have left things alone.
     
  11. Miguel Cunha macrumors 6502

    Miguel Cunha

    Joined:
    Sep 14, 2012
    Location:
    Braga, Portugal
    #11
    Great news! :)
    I'm going to buy a new Mac next year and I was wondering if it would work.
     

Share This Page