Aero In Parallels 3

Discussion in 'Windows, Linux & Others on the Mac' started by RaMaz, Jun 9, 2007.

  1. RaMaz macrumors regular

    RaMaz

    Joined:
    Apr 6, 2007
    #1
    Now that Parallels 3 supports gaming will aero in windows vista work?
     
  2. NATO macrumors 68000

    NATO

    Joined:
    Feb 14, 2005
    Location:
    Northern Ireland
    #2
    No, it's not currently supported but it will be in a (free) update coming soon.
     
  3. RaMaz thread starter macrumors regular

    RaMaz

    Joined:
    Apr 6, 2007
    #3
    ok thxs :D :apple:
     
  4. scottharwell macrumors newbie

    Joined:
    Jun 1, 2008
    #4
    I'm about to give it a try now. I have Aero working in Boot Camp now, so hopefully it will work in Parallels when I go back to IS X.
     
  5. ayeying macrumors 601

    ayeying

    Joined:
    Dec 5, 2007
    Location:
    Yay Area, CA
    #5
    It won't.
     

Share This Page