Aero in Windows 7?

Discussion in 'Windows, Linux & Others on the Mac' started by gillilandboy, Nov 8, 2008.

  1. gillilandboy macrumors 6502

    Joined:
    Apr 3, 2007
    Location:
    St. Louis MO
    #1
    I have installed the PDC build of Windows 7 on my Macbook Pro. I can't seem to get Aero up and running does anyone know how to do this?


    Thanks.
     
  2. The Flashing Fi macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 23, 2007
    #2
    Try and install an Nvidia driver from LaptopVideo2Go.

    If that doesn't work, then you're SOL. It's an alpha build so don't expect any support. I suggest asking in more Windows oriented forums.
     
  3. ReanimationLP macrumors 68030

    ReanimationLP

    Joined:
    Jan 8, 2005
    Location:
    On the moon.
    #3
    Personally, if I were you, I'd run, run far away from that build.

    After a few days it would give me funny errors, like "Cannot implement remote procedure call." whenever you'd try to open Explorer.exe, My Computer, Control Panel, etc.
     
  4. SnowLeopard2008 macrumors 604

    SnowLeopard2008

    Joined:
    Jul 4, 2008
    Location:
    Silicon Valley
    #4
    Maybe try the old fix of running the Index program? Windows Index Score and all that?
     
  5. Stridder44 macrumors 68040

    Stridder44

    Joined:
    Mar 24, 2003
    Location:
    California
    #5
    It's a pre-beta build. wtf were you expecting?
     

Share This Page