After I make it ra1n and install sn0w wifi is no longer detectable

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by Acronym, Nov 5, 2009.

  1. Acronym macrumors 68000

    Joined:
    Apr 26, 2008
    #1
    ok so i ran the jailbreak it went fine (or so i thought) then i installed cydia/rock/sn0w and just now noticed my wifi is no longer being detected.

    doesnt how up in the list of networks.

    i had jailbroken before and noticed that my phone (3GS) would never use wifi instead would fall back to 3G.

    already tried resting network settings and a reboot (as suggested by geohot) though to no avail

    did my searching nothing came up for recent jailbreaks only one for 2.1 FW
    any ideas?
     
  2. dhlizard macrumors G4

    dhlizard

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Location:
    The Jailbreak Community
    #2
    Reset Network settings
    Reboot

    Use Google
     
  3. Acronym thread starter macrumors 68000

    Joined:
    Apr 26, 2008
    #3
    posted before i edited read my post again
     
  4. dhlizard macrumors G4

    dhlizard

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Location:
    The Jailbreak Community
    #4
    My answer was based on your post at the time.

    I'm done here.
     
  5. Cap41 macrumors 6502

    Joined:
    Nov 19, 2008
    #5
    Had the same issue. all i did was unistall snow..reboot, installed snow a second time reboot...everything works fine.
     
  6. Acronym thread starter macrumors 68000

    Joined:
    Apr 26, 2008
    #6
    hmm maybe ill try it after work, i need a working phone during work or ill go else insane.
     
  7. Ori macrumors 6502

    Joined:
    Jun 18, 2008
    #7
    Take sim out. Reset network settings. Only way it works for me and everytime I do a reboot I need to go through this procedure as I have a 3GS.
    Let me know if that helped. ;-)
     
  8. Roessnakhan macrumors 68040

    Roessnakhan

    Joined:
    Sep 16, 2007
    Location:
    ABQ
    #8
    I had the same issue where Reset Network Settings didn't work, uninstalled blacksn0w and reinstalled it (both via Cydia) and it worked like a charm.
     
  9. Acronym thread starter macrumors 68000

    Joined:
    Apr 26, 2008
    #9
    anyime you reboot you have to do this? sounds like more of a headache then i want.

    i restored to factory settings, i will try again tommorow and see what happens.

    the first time i JB'd with geohot's Blackra1n my wifi diminished and and would always fall back onto 3G.
     
  10. cudo macrumors regular

    Joined:
    Dec 6, 2007
    Location:
    w bloku
  11. thelatinist macrumors 603

    thelatinist

    Joined:
    Aug 15, 2009
    Location:
    Connecticut, USA
    #11
    No, it should not happen every time you reboot. You are having the WiFi issue that 10-20% of blacksn0w users have. For many a single reset solves it; for others it can be a periodic nuisance. Usually it can be fixed with some combination of Reset Network Settings, turning Airplane Mode on and then off, and resetting. Keep trying and it will come back. Probably.
     

Share This Page