iPhone After Jailbreaking, my i5 shows installed apps, installing!

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by Ryan Burgess, Feb 13, 2013.

  1. Ryan Burgess macrumors 6502

    Joined:
    Jan 26, 2013
    #1
    This is kinda hard to explain, but after Jailbreaking my iPhone 5 (with evasi0n of course) some of my apps will randomly say they are installing, not letting me open them, even though they are already installed!

    I'll include some screenshots depicting my problem, but I'm wondering if anyone else has had this problem. Is it a big with evasi0n? Or is it because of a tweak I installed...?

    I'm guessing its a tweak, but rather going through the process of deleting them all and adding one by one I'd like to see of anyone else has had this, and knows the problem.

    Thanks a lot for your help!
     

    Attached Files:

  2. zac23 macrumors newbie

    Joined:
    Jun 24, 2012
    #2
    I have the same problem with my iPhone4S. and it all started when installing mailbox.app

    i dont know if that the reason. but here is a solution that might work

    go to iFile and delete a file called iconstate.plist.

    this file is in /var/mobile/Library/SpringBoard


    Let me know if it works..

     
  3. mi3x macrumors member

    Joined:
    Apr 22, 2011
  4. zac23 macrumors newbie

    Joined:
    Jun 24, 2012
    #4
    Thanks... It Worked.. REMOVED BRIDGE...



     
  5. PrestonWard macrumors member

    Joined:
    Jul 30, 2012
    #5
    bridge is the problem i had it too.
     
  6. cobbyco macrumors 6502a

    cobbyco

    Joined:
    Aug 6, 2012
    Location:
    UK
    #6
    I've had the same problem without using Bridge. It fixes itself with a reboot.
     
  7. Ryan Burgess thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jan 26, 2013
    #7
    Thanks for your help guys...you're right, it was bridge! My iPhone is all better now...#
     

Share This Page