After Repair Disk Permission

Discussion in 'macOS' started by Sdahe, Feb 11, 2008.

  1. Sdahe macrumors 68000

    Sdahe

    Joined:
    Oct 26, 2007
    Location:
    San Juan, PR
    #1
    I got this after installing update 10.5.2 and performing the Repair Disk Permissions... Is it OK?

    [​IMG]
     
  2. richard.mac macrumors 603

    richard.mac

    Joined:
    Feb 2, 2007
    Location:
    51.50024, -0.12662
    #2
    i get the exact same messages after the 10.5.2 update. i found this Apple Discussions page that explains ACL but it is before 10.5.2 and has different details.

    im hoping for a fix as well as i hate having repeating details in Disk Util's log.
     
  3. Woochifer macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 22, 2007
    #3
    I've been getting the same messages ever since I upgraded to Leopard, so it's nothing new. It's a message from the operating system, not an issue with Disk Utility, since I also get that message whenever I rebuild disk permissions using Xupport or IceClean.
     
  4. RITZFit macrumors 65816

    RITZFit

    Joined:
    Sep 16, 2007
    Location:
    In my Corner
    #4
    i got that same thing after I repaired permissions after installing 5.2
     
  5. Sdahe thread starter macrumors 68000

    Sdahe

    Joined:
    Oct 26, 2007
    Location:
    San Juan, PR
    #5
    So is something usual after the update... hummmmmm!!!!
     
  6. ibmman69 macrumors member

    Joined:
    Jan 8, 2008
    #7
    I did not have any of those errors and I upgraded via the combo installer from 10.5.1. I had some errors but they were java related.

    The update I downloaded with Software Update would not work so I had to download the combo updater.

    How do I manually delete the upgrade package that Software Update downloaded?
     
  7. ILOVEMYMBP2.2g macrumors regular

    ILOVEMYMBP2.2g

    Joined:
    Jun 23, 2007
    #8
    I have no idea what to do?

    How long did it take you to repair your permissions because mine just sits at less than a minute, please help me out because its really bugging me. This is after the 10.5.2 update by the way. Thanks in advance
     
  8. Slumbercub macrumors regular

    Joined:
    Jul 12, 2006
    Location:
    Gloucester, England
    #9
    I did a clean install and then a 10.5.2 update follow by the Leopard graphics update. I then carried out a Repair Permissions and everything was fine.

    Before the update I got ll sorts of cryptic messages about SUID or some other issue I have no knowledge off yet I never had any problems. If everything is working OK I don't think it is much to worry about.
     
  9. ibmman69 macrumors member

    Joined:
    Jan 8, 2008
    #10
    Mine said that the whole time too. It actually took about 20mins or so.
     

Share This Page