AIM/Adium issues since 10.6.4

Discussion in 'macOS' started by DesmoPilot, Jun 17, 2010.

  1. DesmoPilot macrumors 65816

    Joined:
    Feb 18, 2008
    #1
    Don't know what's gone wrong but since 10.6.4 Adium won't display my contact list (also for some reason the App Icon has changed to black instead of the green it used to be). Tried re-installing and deleting preferences to no avail.
     
  2. satcomer macrumors 603

    satcomer

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Location:
    The Finger Lakes Region
    #2
    Did you try to contact the developer with your problem?
     
  3. Eidorian macrumors Penryn

    Eidorian

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Location:
    Indianapolis
    #3
    AIM's buddy list appears to be down for everyone. Most claim their buddies have been deleted but I still see them in Trillian.

    I believe it's some sort of server or communication issue. AdiumX throws out a "cannot add buddy 1" error for me. It was working fine until a few hours ago.
     
  4. DesmoPilot thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Feb 18, 2008
    #4
    Ah well that makes sense then; thanks.
     
  5. Eidorian macrumors Penryn

    Eidorian

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Location:
    Indianapolis
    #5
    As much as I don't like Twitter, it's a good litmus test to see if a widely used service is broken.

    After I tried out AdiumX and iChat I went to Twitter and searched for "AIM". There's a massive freak out going on.
     
  6. DesmoPilot thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Feb 18, 2008
    #6
    Never thought of that actually; good idea (I too hate Twitter and avoid it completely, cringe every time I hear "tweet" or "twitter").
     
  7. Eidorian macrumors Penryn

    Eidorian

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Location:
    Indianapolis
    #7
    It was helpful during the last GMail outage.

    AIM is working for me now. They might be pushing a patch out on different servers. You might be loaded onto a working mirror.
     

Share This Page