AIM not working?

Discussion in 'iOS Apps' started by bbplayer5, Sep 9, 2008.

  1. bbplayer5 macrumors 68030

    Joined:
    Apr 13, 2007
    #1
    Says I need a network connection...

    I tried it on WiFi, Edge, and 3G... all have the same error.

    Could it be a new version will be released today with... PUSH?!
     
  2. Warbrain macrumors 603

    Warbrain

    Joined:
    Jun 28, 2004
    Location:
    Chicago, IL
  3. gowanis macrumors 6502

    Joined:
    Sep 22, 2007
    #3
    i was having the same problem. go into your settings and try a bad password. let it fail. then put in your correct password. try again.

    worked for me.
     
  4. bbplayer5 thread starter macrumors 68030

    Joined:
    Apr 13, 2007
    #4

    That worked!
     
  5. nagromme macrumors G5

    nagromme

    Joined:
    May 2, 2002
    #5
    Thanks! I had tried just entering my real password again (no luck) but the bad password did the trick :) And here I was waiting for AIM to fix something.
     
  6. benzslrpee macrumors 6502

    benzslrpee

    Joined:
    Jan 1, 2007
    #6
    delete and re-install works as well :rolleyes: i'm so damn tired of apps just randomly not working.
     
  7. Luap macrumors 65816

    Luap

    Joined:
    Jul 5, 2004
    #7
    Thanks for the fix info :) Will try it now. This one had me scratching my head for a while already.
    Still, I wont grumble. Its a free app, and AOL is a big enough company in that im sure they will get a good fix of some kind arranged soon. Unlike the MobileChat clowns :rolleyes:
     
  8. AMcBroom81 macrumors regular

    AMcBroom81

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Location:
    Mt. Carmel, IL
    #8
    I got tierd of it not working so I downloaded im+, it has IM plus all the other chat clients out there. I love it becasue now I can have my im people and yahoo people on the same app. :D
     
  9. corrado7 macrumors regular

    corrado7

    Joined:
    Mar 26, 2008
    Location:
    Atlanta
  10. ant-macyourself macrumors member

    Joined:
    Sep 1, 2008
    #10
    I had the same problem with my iPod touch... it would get stuck connecting and then fail after a while. Upgrading to the 2.1 software appears to have fixed it.
     

Share This Page