AIM problem

Discussion in 'iOS Apps' started by bigm978, Jul 26, 2008.

  1. bigm978 macrumors member

    Joined:
    Jul 11, 2008
    #1
    this moring i downlaoded the aim update and now whenever i try to open it it say aim can not be opened. what do i do?
     
  2. skubish macrumors 68030

    skubish

    Joined:
    Feb 2, 2005
    Location:
    Ann Arbor, Michigan
    #2
    Delete the app and redownload it.
     
  3. D3lta macrumors 6502a

    Joined:
    Feb 27, 2008
    Location:
    Cupertino, California
  4. Luap macrumors 65816

    Luap

    Joined:
    Jul 5, 2004
    #4
    I just had a quick play with it. You can sign out of it now! Which is good.. Hopefully the major bugs have gone too.
     
  5. MacHappytjg macrumors 65816

    Joined:
    Mar 24, 2008
    Location:
    Winnipeg
  6. skubish macrumors 68030

    skubish

    Joined:
    Feb 2, 2005
    Location:
    Ann Arbor, Michigan
    #6
    on the iPhone:confused:
     
  7. MacHappytjg macrumors 65816

    Joined:
    Mar 24, 2008
    Location:
    Winnipeg
    #7
    LOL some how i woundered in here lol
     
  8. Telp macrumors 68040

    Telp

    Joined:
    Feb 6, 2007
    #8
    A dedicated "sign off" button.

    That annoying bug where if you closed the app and then opened it back up the last message sent would be blank.

    You can now turn off those annoying chat sounds.

    I beleive theres more but those were the biggest ones.
     
  9. RITZFit macrumors 65816

    RITZFit

    Joined:
    Sep 16, 2007
    Location:
    In my Corner
    #9
    Is there now a way to open the app w/ out automatically being signed on? (I can't d/l it right now...itunes error)
     
  10. DiamondMac macrumors 68040

    DiamondMac

    Joined:
    Aug 11, 2006
    Location:
    Washington, D.C.
    #10
    Like another said, delete it and sync to delete it from your iPhone

    Re-download and sync to install it again

    Should work
     
  11. Telp macrumors 68040

    Telp

    Joined:
    Feb 6, 2007
    #11
    I think I read something about being able to do chatrooms, but either im making that up (possible) or its there and i just havent figured out how to use it. Oh well.
     

Share This Page