Airplay/iMessage on a Hackintosh

Discussion in 'Mac Pro' started by mad3inch1na, Apr 13, 2014.

  1. mad3inch1na, Apr 13, 2014
    Last edited: Apr 14, 2014

    mad3inch1na macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 21, 2013
    #1
    Hi all,

    Background: I created a hackintosh this last November, except I never fully completed it because I bought an MSI motherboard, which isn't compatible for ethernet/sound drivers. This last month I had some extra time, and I bought a USB sound card and a compatible PCIE wifi card. There is a known issue with hackintosh's and verifying iTunes accounts. There is a step in the verification process that causes an error on hackintosh's. It is an issue with the ethernet card, where it has to be registered as en0. Most hackintosh systems have their ethernet cards on en1, and they have to change them to en0 before they work, but no ethernet card shows up for me. I am currently running 10.9.1. At this point I don't believe it is a hardware issue, more a "lack of hardware" issue, but if anyone here thinks it would be useful to post my build, I can.


    My question: Is there a way to solve this issue? Can i somehow trick my system into thinking there is an ethernet card so I can set it to en0? Am I stuck without iMessage or Airplay? I know this is a really specific question, so any help is appreciated.

    Best,
    Matt
     
  2. brand macrumors 601

    brand

    Joined:
    Oct 3, 2006
    Location:
    127.0.0.1
    #2
    This is not really a hackintosh forum. I would recommend that you post on one of the frequent hackintosh out there.
     

Share This Page