Airport Acting Funky

Discussion in 'MacBook Pro' started by rwoolsey, Dec 3, 2010.

  1. rwoolsey macrumors member

    rwoolsey

    Joined:
    Aug 19, 2008
    Location:
    Indianapolis
    #1
    The airport on my 13" MBP is acting strange. I'll be surfing the web when all of a sudden the utility appears to lose its signal and I'm knocked offline. I know for a fact that its not my router. My other devices... a 15" MBP, iPhone & AppleTV never drop the signal.

    Any ideas or tips? Or maybe it's just a faulty Airport.

    Thanks!
     
  2. EarthDawn macrumors 6502a

    EarthDawn

    Joined:
    Feb 18, 2008
    Location:
    Long-eye Land, NY
    #2
    OK well I just finished resetting everything here too.

    My girlfriends white macbook would not go online and then a little later my 1 month old 13" Pro got booted as well as both Apple TV's.

    It took about a 1/2 hour to get things straight and I still dont know that I really did anything.

    I wonder if the last update did something to the airports ?

    I use the Airport Extreme.

    Anyone else having issues tonight ???
     
  3. Stvwndr219 macrumors 6502

    Joined:
    Jan 26, 2009
    #3
    It seems like 10.6.5 seemed to do something to wireless... I haven't had a steady connection for weeks now... not too annoying though because it's a simple on/off of the airport.
     
  4. rwoolsey thread starter macrumors member

    rwoolsey

    Joined:
    Aug 19, 2008
    Location:
    Indianapolis
    #4
    A glich in software would make sense. Curious to see what others have to say.
     
  5. Sedulous macrumors 68000

    Sedulous

    Joined:
    Dec 10, 2002
    #5
    Nope, no problems here.
     
  6. Avicenna macrumors member

    Joined:
    Jul 16, 2009
    #6
    Same thing happening to me 15in MBP 2009 . Here's the thing: I can stay online for hours on bootcamp on same network and it won't disconnect.
     

Share This Page