Airport broke :(

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by Sambo110, Aug 14, 2009.

  1. Sambo110 macrumors 68000

    Joined:
    Mar 12, 2007
    Location:
    Australia
    #1
    Well, I screwed up my internet, but fixed it. Then Airport wouldn't work properly on my iPod. It would connect, but if I tried to load something that used the internet on my iPod, it would just load forever. I reset Airport and now my iPod can't find it. Any ideas?
     
  2. ziggyonice macrumors 68020

    ziggyonice

    Joined:
    Mar 12, 2006
    Location:
    Rural America
    #2
    Maybe try restoring the iPod. Not sure why it wouldn't show up at all, but by restoring it through iTunes, that will solve any software related problems.
     
  3. dukeofism macrumors member

    Joined:
    Jul 22, 2009
    #3
    Did you try manualy adding the network using your iPod?
     
  4. Sambo110 thread starter macrumors 68000

    Joined:
    Mar 12, 2007
    Location:
    Australia
    #4
    Yep. And I wouldn't think I would have to go so far as to actually restore the iPod. My internet is annoying the hell out of me lately.
     
  5. dukeofism macrumors member

    Joined:
    Jul 22, 2009
    #5
    Do other computers on your network pick up the airport wirelessly?
     
  6. JediMeister macrumors 68040

    Joined:
    Oct 9, 2008
    #6
    When you say you reset AirPort, you went to the Reset button in settings and reset network settings? Or are you referring to something else? Perhaps resetting the router which was broadcasting the WiFi connection?
     
  7. Sambo110 thread starter macrumors 68000

    Joined:
    Mar 12, 2007
    Location:
    Australia
    #7
    Well, I got Airport to show up on my iPod again. Now I am having the problem of nothing loading. I go to the App Store and it just says Loading and hangs there, never loading. And Open Feint or Plus+ doesn't load either.
     
  8. Sambo110 thread starter macrumors 68000

    Joined:
    Mar 12, 2007
    Location:
    Australia
    #8
    I fixed it by creating a new network on my iMac.
     

Share This Page