airport connection

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by dannnyh, Feb 1, 2008.

  1. dannnyh macrumors regular

    Joined:
    Jun 9, 2005
    Location:
    Manchester, UK
    #1
    I'm trying to connect to the internet using airport. I seem to be connected:

    [​IMG]

    but when I open Safari it says it cant open a page because i'm not connected to the internet!

    Am I missing a step out??
     
  2. FJ218700 macrumors 68000

    FJ218700

    Joined:
    Mar 8, 2007
    Location:
    Blue Dot, Red State
    #2
    you are linked to the wireless router, but it isn't linked to the the internet. Just try resetting it (power cord)
     
  3. dannnyh thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jun 9, 2005
    Location:
    Manchester, UK
    #3
    Thanks but i'm not to sure what you mean.

    What do I need to reset?
     
  4. scienide09 macrumors 65816

    scienide09

    Joined:
    May 5, 2007
    Location:
    Canada
    #4
    Reset the router by cycling it off and on. Probably easiest to unplug it, wait a few seconds, and plug it in again.
     
  5. Reflow macrumors 68000

    Reflow

    Joined:
    Mar 30, 2005
    Location:
    NJ/PHL
    #5
    Also reset your modem or DSL box.
     
  6. Brianstorm91 macrumors 65816

    Brianstorm91

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Location:
    Cambridge, UK
    #6
    Sorry for stealing the thread but I keep getting the message that my password is invalid when setting up my wireless router when I know that it's correct.
    Any help'd be appreciated!
     
  7. Reflow macrumors 68000

    Reflow

    Joined:
    Mar 30, 2005
    Location:
    NJ/PHL
    #7
    Did you add it to your keychain?
     
  8. FJ218700 macrumors 68000

    FJ218700

    Joined:
    Mar 8, 2007
    Location:
    Blue Dot, Red State
    #8
    are you using your user account password or the one stored on the router from its initial setup?
     

Share This Page